ایرانیان جهان - مهر / روزنامه وال استریت ژورنال اعلام کرد که به احتمال زیاد دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا امروز فرمان اجرایی انحلال وزارت آموزش و پرورش را امضا خواهد کرد.
به گزارش روسیا الیوم، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال روز پنجشنبه گزارش داد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا احتمالا امروز فرمان اجرایی با هدف منحل کردن وزارت آموزش و پرورش صادر خواهد کرد.
بر اساس گزارش این روزنامه، ترامپ از «لیندا مک ماهون» وزیر آموزش و پرورش می خواهد که «تمام اقدامات لازم را برای تسهیل بسته شدن وزارت آموزش» مطابق با قوانین ایالات متحده انجام دهد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته است که می خواهد وزارت آموزش و پرورش را منحل کند و وجود این وزراتخانه را یک «فریبکاری» خواند که نتوانسته به درستی دانش آموزان آمریکایی را آموزش دهد.
بازار
![]()
ترامپ تأکید کرده است: بهترین کشورهای جهان در بخش آموزش رتبه بندی شده اند. ما در رتبه چهل هستیم. اما ما در یک بخش شماره یک هستیم یعنی هزینه برای هر دانش آموز. بنابراین، ما بیشتر از هر کشور دیگری در جهان برای هر دانش آموز هزینه می کنیم، اما در رتبه چهلم قرار داریم.
وزارت آموزش و پرورش ایالات متحده، پیش از کاهش نیروی کار مورد انتظار، مشوقی تا سقف 25000 دلار به اکثر کارمندان خود پیشنهاد داد تا تا عصر دوشنبه استعفا دهند یا بازنشسته شوند.
سخنگوی وزارت آموزش در مصاحبه با فاکس نیوز گفت: ما تأیید کنیم که وزارت آموزش و پرورش یک ایمیل برای کارمندان خود ارسال کرده و به آنها تا سقف 25000 دلار به عنوان پرداخت تشویقی برای استعفای داوطلبانه ارائه کرده است.
بر اساس گزارش رسانه ها، پیشنهاد این وزارتخانه در همان روزی مطرح شد که قرار بود لیندا مک ماهون توسط سنا به عنوان وزیر آموزش و پرورش تایید شود.
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1371950/ترامپ-وزارت-آموزش-و-پرورش-آمریکا-را-منحل-میکند