ایرانیان جهان
ترامپ در فوتبال هم دخالت کرد؛ کارگروه جام‌جهانی 2026 به ریاست رئیس جمهور آمریکا تشکیل می‌شود
شنبه 18 اسفند 1403 - 20:57:04
ایرانیان جهان - فارس / رئیس جمهور آمریکا در بحبوحه جنگ تجاری که علیه کشورهای جهان به‌راه انداخته و به آشفتگی مالی در بازارهای آمریکای شمالی منجر شده است، با هدف آماده‌سازی این کشور برای میزبانی از جام جهانی 2026، دستور تشکیل کارگروهی را صادر کرد.
جام‌جهانی 2026 به میزبانی مشترک آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار خواهد شد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با اشاره به برگزاری این رویداد در بحبوحه تنش‌های لفظی بین سران کشورهای میزبان، می‌گوید که این تنش‌ها جام جهانی را «هیجان‌انگیزتر» خواهد کرد!
ترامپ در فاصله بیش از یک سال تا آغاز جام جهانی 2026 دستور تشکیل کارگروهی را با تمرکز بر این رویداد صادر کرده است؛ کارگروهی که خود ریاست آن را برعهده دارد و مسئولیتش هماهنگی برنامه‌ریزی و تامین امنیت فدرال این تورنمنت بزرگ است.
رئیس جمهور آمریکا پس از دیدار با مقامات فدراسیون بین‌المللی فوتبال(فیفا)، گفت: میزبانی از این رویداد در کشور ما افتخار بزرگی است. در واقع، اتفاق بزرگی است. نمی‌دانم کدام بزرگ‌تر است؛ المپیک یا جام جهانی؟!
انتظار می‌رود که بیش از هشت میلیون نفر برای تماشای این رویداد که ژوئن 2026 آغاز می‌شود، به آمریکا روانه شوند. ترامپ گفته است که قصد دارد تا در چند بازی این تورنمنت حضور پیدا کند.
بازار
جام جهانی 2026 برای نخستین بار با 48 تیم برگزار خواهد شد و 104 بازی انجام می‌شود. 74 بازی در آمریکا، 13 بازی نیز سهم مکزیک و کانادا خواهد بود و به طور روزانه 6 بازی انجام خواهد شد. فینال این رقابت‌ها 19 جولای در ورزشگاه «مِت‌لایف» در نیوجرسی برگزار می‌شود.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1372297/ترامپ-در-فوتبال-هم-دخالت-کرد؛-کارگروه-جام‌جهانی-2026-به-ریاست-رئیس-جمهور-آمریکا-تشکیل-می‌شود
بستن   چاپ