ایرانیان جهان
طلای جهانی از دلار جلو زد
دوشنبه 20 اسفند 1403 - 09:48:44
ایرانیان جهان - ایسنا / قیمت طلا در معاملات آسیایی روز دوشنبه، به دلیل کاهش ارزش دلار آمریکا و تقاضا برای دارایی امن به دلیل ترس از جنگ تجاری جهانی، افزایش یافت.
بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، در معاملات روز جاری با 0.1 درصد افزایش، به 2914 دلار و 42 سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با 0.3 درصد افزایش، به 2921 دلار و 90 سنت رسید.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در میان نگرانی‌های بازار سهام در مورد اعمال تعرفه‌های وی بر مکزیک، کانادا و چین بر سر فنتانیل، از پیش‌بینی رکود اقتصادی آمریکا، اجتناب کرد.
ترامپ، سه‌شنبه گذشته، تعرفه‌های 25 درصدی جدید بر واردات از مکزیک و کانادا را به همراه تعرفه‌های جدید بر کالاهای چینی اعمال کرد. او پس از مدتی، بسیاری از واردات از مکزیک و بخشی از واردات کانادا را به مدت یک ماه از این تعرفه‌ها معاف کرد، که باعث عدم اطمینان در بازارها و تشدید نگرانی در مورد تورم و رشد اقتصادی آمریکا شد.
تعرفه‌ها، دغدغه‌ اصلی سرمایه‌گذاران بوده است و بسیاری بر این باورند که می‌تواند به رشد اقتصادی آسیب برساند و تورم‌زا باشد.
قیمت طلا در 24 فوریه، تحت تاثیر نگرانی‌ها در مورد سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ، به رکورد 2956 دلار و 15 سنت صعود کرده بود. طلا به عنوان پوششی در برابر ریسک‌های سیاسی و تورم دیده می‌شود. با این حال، اگر فشارهای فزاینده قیمت، فدرال رزرو را مجبور کند نرخ‌های بهره را بالاتر نگه دارد، طلا ممکن است جذابیت خود را از دست بدهد، زیرا یک دارایی بدون بازده است.
گزارش اشتغال وزارت کار در روز جمعه نشان داد که اشتغال غیرکشاورزی آمریکا پس از افزایش 125 هزار شغل در ژانویه، به میزان 151 هزار شغل در ماه میلادی گذشته افزایش یافته است.
طبق گزارش رویترز، سرمایه‌گذاران اکنون منتظر اطلاعات شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا در روز چهارشنبه و اطلاعات شاخص قیمت تولیدکننده در روز پنجشنبه هستند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با 0.1 درصد افزایش، به 32 دلار و 56 سنت رسید. هر اونس پلاتین در 962 دلار و 90 سنت ثابت بود و هر اونس پالادیوم با 0.2 درصد کاهش، به 946 دلار و 30 سنت رسید.
بازار

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1372552/طلای-جهانی-از-دلار-جلو-زد
بستن   چاپ