ایرانیان جهان
رایزنی تلفنی رؤسای جمهور مصر و تونس درباره غزه
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 09:12:30
ایرانیان جهان - ایسنا /رؤسای جمهور مصر و تونس درباره وضعیت غزه گفت‌وگوی تلفنی کردند.
«عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر تماس تلفنی را از «قیس سعید» همتای تونسی خود دریافت کرد و 2 طرف درباره روابط دوجانبه و اوضاع غزه و تلاش برای تثبیت آتش‌بس و ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه صحبت کردند.
قیس سعید از طرح عربی برای بازسازی غزه استقبال و بر حمایت تونس از این طرح که اجازه آغاز بازسازی نوار غزه بدون کوچاندن ساکنان آن را می‌دهد، تأکید کرد.
طبق الجزیره، 2 طرف بر مخالفت کامل خود با کوچاندن فلسطینی‌ها از اراضی‌شان و از بین بردن مسئله فلسطین تأکید کردند.
السیسی تأکید کرد تشکیل کشور مستقل فلسطین در مرزهای 1967 به پایتختی قدس شرقی تنها ضامن برای رسیدن به صلح دائم در منطقه است.
بازار
2 طرف همچنین درباره وضعیت لیبی و سوریه صحبت و بر حفظ ثبات، وحدت و حاکمیت 2 کشور بر اراضی خود و امنیت 2 ملت در برابر خطرات نزاع و دودستگی تأکید کردند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1372747/رایزنی-تلفنی-رؤسای-جمهور-مصر-و-تونس-درباره-غزه
بستن   چاپ