ایرانیان جهان
هر کشتی اسرائیلی که از منطقه عملیاتی عبور کند هدف قرار می‌گیرد
پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 00:52:37
ایرانیان جهان - به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه الجزیره، سید بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن امروز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد: تصمیم ممنوعیت تردد کشتی‌های دشمن (صهیونیست) در دریای سرخ، باب المندب، خلیج عدن و دریای عرب لازم‌الاجرا شد. تصمیم اتخاذ شده برای ممنوعیت کشتیرانی دشمن در مناطق عملیاتی ما وارد مرحله اجرایی شده است.
رهبر جنبش انصارالله یمن در این خصوص ادامه داد: هر کشتی اسرائیلی که از منطقه عملیاتی اعلام شده عبور کند، هدف قرار خواهد گرفت. ممانعت دشمن (صهیونیست) از کمک رسانی به غزه و بستن گذرگاه‌ها، گرسنگی دادن به مردم فلسطین در نوار است.
سید بدرالدین الحوثی اضافه کرد: اقدامات متجاوزانه، جنایت‌کارانه و ظالمانه دشمن اسرائیلی با حمایت آمریکا و بی‌توجهی کشورهای عربی و اسلامی انجام می‌شود. حمایت آمریکا و تیم مدیریتی دولت ترامپ که به شدت صهیونیست و وقیح بوده و تجاوزات آشکار و علنی علیه ملت فلسطین و مسلمانان انجام می‌دهند، از عوامل تشویق کننده دشمن اسرائیلی برای ارتکاب این جنایت است. دشمن با توجه به سستی کشورهای عربی در حمایت از فلسطین و حمایت‌های همه جانبه آمریکا شرایط را برای انجام چنین اقداماتی مساعد یافته است.
شبکه المسیره پیش‌تر در گزارشی درباره موضع یمن در قبال تداوم محاصره نوار غزه نوشته بود: در اقدامی تاریخی که نشان‌دهنده تعهد عمیق یمن به مسئله فلسطین است، عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن شامگاه جمعه هفتم مارس به رژیم صهیونیستی ضرب‌الاجلی 4 روزه داد تا محاصره غزه را لغو کرده و اجازه ورود کمک‌های انسانی را بدهد. وی هشدار داد که در غیر این صورت، یمن عملیات دریایی خود علیه کشتی‌های اسرائیلی را در دریای سرخ از سر خواهد گرفت.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1373920/هر-کشتی-اسرائیلی-که-از-منطقه-عملیاتی-عبور-کند-هدف-قرار-می‌گیرد
بستن   چاپ