ایرانیان جهان
مورینیو به سیم آخر زد: سه پنالتی ما را نگرفتی!
جمعه 24 اسفند 1403 - 12:31:18
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فنرباغچه در بازی برگشت مسابقات یک هشتم نهایی لیگ اروپا با نتیجه 2-0 پیروز شد، اما با وجود شکست با نتیجه مشابه در بازی رفت، بازی به ضربات پنالتی کشیده شد که تیم ترکیه‌ای شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.
مورینیو در کنفرانس پس از بازی، نه‌تنها به داوری این دیدار تاخت، بلکه به فینال لیگ اروپا در سال 2023 در بوداپست هم اشاره کرد که هنگام هدایت رم در آن بازی حساس شکست خورد.
او با ناراحتی گفت:«ما 2-0 بردیم، اما به دلایل مختلفی این بازی را باختیم. در بازی برگشت کارهای فوق‌العاده‌ای کردیم. خیلی خوب بازی کردیم و گل زدیم. بعد از 90 دقیقه، شایسته پیروزی بودیم. بعد از 120 دقیقه هم حقمان برد بود. به صورت واضح سه پنالتی ما را اعلام نکردند. همه‌چیز خیلی عجیب است. این پنالتی‌ها کاملاً مشخص بودند.»
به نقل از ورزش سه، مورینیو با این حرف‌ها، خشم خود از تصمیم‌های داوری را نشان داد و معتقد بود تیمش قربانی اشتباهات شده است:«امیدوارم اتفاقاتی که این فصل در اروپا برای تیمم افتاده، ربطی به فینال بوداپست نداشته باشد. از آن فینال، از محرومیتم به بعد، اتفاقات زیادی برای ما پیش آمده است… ما به خاطر یک پنالتی در دقیقه 120 مقابل لیل، به لیگ قهرمانان صعود نکردیم. مقابل منچستر یونایتد هم با یک پنالتی‌ای که همه دیدند، برنده نشدیم. در این بازی هم کمک‌داور ویدیویی، که یکی از بهترین‌ها حساب می‌شود، هیچ‌کدام از این سه پنالتی را ندید.»
او با لحنی کنایه‌آمیز افزود:«امیدوارم همه این اتفاقات تصادفی باشد. من آن محرومیت را داشتم و امیدوارم دیگر تمام شده باشد. امیدوارم که این فقط مربوط یه بدشانسی باشد.»
این انتقادها یادآور فینال 2023 لیگ اروپا بین رم و سویا است. در آنجا هم مورینیو بعد از شکست در ضربات پنالتی، به شدت از داوری شاکی بود. آن زمان این مربی گفته بود دو پنالتی برای رم گرفته نشده است. حال انگار مورینیو احساس می‌کند از آن زمان، سایه‌ای از تصمیمات بحث‌برانگیز داوری روی تیم‌هایش افتاده و این بازی با رنجرز، یک نمونه دیگر از این ماجراست.
251256

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1375049/مورینیو-به-سیم-آخر-زد--سه-پنالتی-ما-را-نگرفتی!
بستن   چاپ