ایرانیان جهان
آمریکا و هم‌پیمانانش قابل‌اعتماد نیستند
جمعه 24 اسفند 1403 - 15:40:29
ایرانیان جهان - خرم‌آباد – نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه آمریکا و هم‌پیمانانش قابل‌اعتماد نیستند، تأکید کرد: منشأ وضعیت بد اقتصادی تنها تحریم نیست.
به گزارش امتداد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه خرم‌آباد در سخنانی با سفارش همگان به رعایت تقوای الهی و با اشاره به اینکه این آخرین خطبه‌ای است که در سال 1403 همه در نمازجمعه شرکت کرده‌ایم، اظهار داشت: ما مبارک رمضان به‌عنوان بهار معنویت همراه با بهار طبیعت شده است، این جای سپاسگزاری دارد، بهار معنویت در بهار طبیعت فرصتی را فراهم می‌کند که انسان حال معنوی بهتری پیدا کند.
لزوم بهره‌برداری از شب‌های قدر
وی با بیان اینکه از این همراهی باید در جهت دوری از صفات رذیله و صعود با شتاب به‌سوی رشد و کمال استفاده کرد، گفت: راه رسیدن به احسن الحال و حسن حال، صبر و تقوا است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مناسبت تولد امام حسن مجتبی (ع)، عنوان کرد: این روز را به همه تبریک عرض می‌کنم، نخستین مولود زندگی برترین مرد مخلوق پس از پیامبر اسلام و برترین زنی که خداوند آفریده است، ایشان هستند، ایشان آن‌قدر باعظمت هست که با نامش اکرام و تکریم به زبان می‌آید، با نامش خیران پرانگیزه می‌شوند تا به جامعه هدف خدمات ارائه بدهند، کارهای پرخیر و پرسود برای مردم انجام دهند.
حجت‌الاسلام شاهرخی، ادامه داد: با نام ایشان، در شهرهای مختلف و استان ما نان و آذوقه توزیع می‌شود و روز اکرام و تکریم خیرین هم در این روز میلاد است.
وی در ادامه با اشاره به در پیش بودن شب‌های قدر، بیان داشت: برای تقرب به خدا، کسب رضایت خداوند، عبور از سراب، نجات از آتش جهنم و ورود به بهشت باید در شب قدر بیدار ماند، دو رکعت نماز خواند، بر مساکین ترحم کرد، صدقه داده شود و…
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر لزوم بهره‌برداری از شب‌های قدر، گفت: هم ارتباط با خداوند محکم‌تر شود و هم رسیدگی به افراد نیازمند مورد توجه قرار گیرد.
آمریکا و هم‌پیمانان او قابل‌اعتماد نیستند
حجت‌الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مناسبت نهضت ملی نفت، عنوان کرد: پادشاهان قاجار و پهلوی، با قراردادهایی اختیار کامل نفت را به انگلیسی‌ها دادند، محتوای این قراردادها هم غارت منابع پرسود به‌وسیله انگلیسی‌ها بود، اما با رشد و آگاهی مردم و اعتراض مردم نسبت به این قراردادها و حمایت روحانیت و مراجع تقلید در قم با محوریت آیت‌الله کاشانی و فداییان اسلام و تلاش دکتر مصدق به‌عنوان نخست‌وزیر وقت، این ثروت و موهبت عظیم در 29 اسفند به ملت ایران برگشت، درس عبرت این اتفاق این بود که نخست‌وزیر وقت با اعتمادی که نسبت به آمریکا پیدا کرد، کودتایی در سال 32 به وقوع پیوست که عملاً آثار نهضت ملی نفت از بین رفت.
وی تأکید کرد: این یک آموزه برای ما است که در این دوران هیچ‌گاه به آمریکا و انگلیس و هم‌پیمان‌های سود و جو و خون‌ریز و ضد بشر ملت ما اعتماد نکند.
لزوم تبیین مسائل در فضای مجازی
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مقام معظم رهبری در همه ماه‌های مبارک رمضان با اقشار مختلف دیدارهای متفاوتی دارند، از جمله دیدار اخیر با کارگزاران نظام جمهوری اسلامی، دانشجویان و… داشته‌اند و مطالب بسیار ارزشمندی را بیان کردند، گفت: این مطالب هم باید خوانده شود و هم نسبت به آنها معرفت پیدا شود و هم منشور عملیاتی و اجرایی برای آن در بودجه سالانه، برنامه‌های پنج‌ساله، سندهای چشم‌انداز و… دیده شود.
حجت‌الاسلام شاهرخی، گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان فرمودند که سخنان دانشجویان نشانه رشد سطح فکر دانشجویان است، البته فرمودند که برخی از سخنان را قبول ندارم، از جمله اینکه عناصر امنیتی و نظامی در مواقع حساس در مقابل رژیم صهیونیستی تبدیل به بیانیه نویس شده‌اند، در فضای مجازی هم از سوی افرادی که آگاهی لازم را ندارند و غافل هستند، این مطلب پخش شد، در این راستا مقام معظم رهبری فرمودند که این درست نیست، هر کاری در وقت خودش انجام شده است، هوشیاری دادند که باید توجه کرد این گونه حرف‌ها از سر بی‌اطلاعی است و گاهی مطلبی گفته می‌شود که در شأن فرماندهان نظامی، انتظامی و امنیتی ما نیست.
وی، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که تکیه من بر جوانان است، اما وقتی با موانع روبرو می‌شوید دچار تردید و انحراف از مسیر اصلی نشوید، ایشان فرمودند که در بسیاری از امور قوی‌تر و در امور دیگر ضعیف‌تر نشده‌ایم، گرچه شخصیت‌های بزرگی از ما از دنیا رفتند و به شهادت رسیدند، اما ما ضعیف نشده‌ایم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تبیین مسائل در فضای مجازی، عنوان کرد: در جلسات مختلفی که داشته‌ام، این خواهش را داشته‌ام که این امر مقام معظم رهبری عملیاتی شود، جهاد تبیین صورت گیرد.
منشأ وضعیت بد اقتصادی تنها تحریم نیست
حجت‌الاسلام شاهرخی همچنین با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری دررابطه‌با پرهیز از اختلاف‌افکنی، گفت: ناامیدسازی، دوقطبی‌سازی، بدبین کردن مخاطبان نسبت به مسئولان تصمیم‌گیر، بن‌بست سازی، نکاتی است که گاهی ما در فضای مجازی کلان کشور و استان خودمان از سوی افراد غافل و بدون اطلاع مشاهده می‌کنیم.
وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «آمادگی آمریکا برای مذاکره یک فریب برای افکار عمومی است، مذاکره فشارها را بیشتر خواهد کرد، شخص رئیس‌جمهور آمریکا نتیجه چندین ماه مذاکره را پاره کردند، به این طور کسی نمی‌شود اعتماد کرد»، گفت: ایشان فرمودند که مشکلاتی که ما داریم عمدتاً ناشی از بی‌توجهی‌های داخلی است.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه منشأ وضعیت بد اقتصادی تنها تحریم نیست، انجام‌ندادن برخی کارها در وضعیت فعلی و بد اقتصادی مؤثر است، عنوان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که اگر آمریکا و هم‌پیمانان او اقدامی علیه ما کنند ما قاطعانه علیه آنها اقدام خواهیم کرد و جواب خواهیم داد.
بیشتر بخوانید: 20 میلیارد تومان وجوهات زکات در ایلام جمع آوری شد برچسب ها : نماینده ولی فقیه در لرستان سید احمد شاهرخی خطبه های نماز جمعه

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1375247/آمریکا-و-هم‌پیمانانش-قابل‌اعتماد-نیستند
بستن   چاپ