ایرانیان جهان
ظرفیت کم‌نظیر گردشگری به ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی گیلان کمک می‌کند
شنبه 25 اسفند 1403 - 15:34:14
ایرانیان جهان - استاندار گیلان با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌ گردشگری گیلان در حوزه‌های مختلف گفت: با استفاده از ظرفیت کم نظیر گردشگری در استان، می‌توانیم با حداقل هزینه به ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی منطقه کمک کنیم زیرا اکنون از هر 10 شغل یک شغل مربوط به حوزه گردشگری است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _شنبه بیست‌وپنجم اسفند_ در مراسم آغاز رزمایش نوروزی 1404 پلیس راه و راهور فرماندهی انتظامی استان گیلان در محل ستاد فرماندهی انتظامی استان اظهار کرد: گیلان به دلیل نعمت‌های خدادادی، مقصد اصلی مسافرین در فصول مختلف سال است و هرساله در ایام نوروز و فصل بهار و تابستان گردشگران داخلی و خارجی به این استان سفر می‌کنند که به ارزآوری و توسعه استان کمک خواهد کرد.
وی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت گردشگری گیلان در حوزه‌های مختلف افزود: با استفاده از ظرفیت کم نظیر گردشگری در استان، می‌توانیم با حداقل هزینه به ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی منطقه کمک کنیم زیرا اکنون از هر 10 شغل یک شغل مربوط به حوزه گردشگری است.
استاندار گیلان با بیان اینکه یکی از راه‌های جذب گردشگر در استان ایجاد اقامتگاه‌های بوم گردی است، خاطرنشان کرد: در نوروز سال گذشته 10 میلیون نفر وارد گیلان شدند از این رو باید با استفاده از ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی و ارزان به اقامت این تعداد از مسافران در استان کمک کنیم..
حق‌شناس از کاهش تلفات جاده‌ای در گیلان خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته و به ویژه ایام نوروز تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات جاده 83 نفر کاهش پیدا کرد و امیدوارم این روند در سال آینده نیز ادامه‌دار باشد.
وی با تأکید بر فرمانداران در خصوص اختصاص مکان‌هایی به‌منظور اجرای برنامه‌های سنتی چهارشنبه آخر سال گفت: همواره در آخرین چهارشنبه سال شاهد بروز برخی از تلفات در کشور هستیم که بسیاری از خانواده‌ها را دچار مشکل می‌کند، از این رو فرمانداران مکلف هستند برخی از نقاط را برای اجرای برنامه‌های چهارشنبه آخر سال فراهم کنند.
کد خبر 849265

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1376241/ظرفیت-کم‌نظیر-گردشگری-به-ایجاد-اشتغال-و-رشد-اقتصادی-گیلان-کمک-می‌کند
بستن   چاپ