ایرانیان جهان
منصوری: انقلاب کردیم، برای آن که استقلال می‌خواستیم
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 14:37:31
ایرانیان جهان - - جواد منصوری، نخستین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با حاشیه‌های مذاکره با آمریکا و ارتباط با این کشور اظهار کرد: در عرف معمول جهانی دولت‌ها با هم دیگر گفت‌و‌گو و تعامل می‌کنند و رفت و آمد دارند. به این ترتیب سعی می‌کنند که با استفاده از امکانات و تجربیات و محصولات هم و ارتباطات فرهنگی و علمی و صنعتی یکدیگر برای ارتقای سطح زندگی و رفاهشان استفاده کنند و این اقدامی عاقلانه و مثبت و با ارزش است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سفیر پیشین کشورمان در چین بیان کرد:، اما لازمه و ضرورت حفظ این روابط زمانی است که که طرفین احترام متقابل را رعایت کنند و منافع متقابل را در نظر گیرند و به تعهدات خود عمل کنند. حیثیت و اعتبار همدیگر را حفط کنند و به موجودیت و سرزمین همدیگر تعرض نکنند؛ و گرنه چنانچه دو دلت با هم بخواهند رابطه بلند مدت و سازنده داشته باشند قطعا با وجود نقض تعهدات و بی توجهی به منافع متقابل و احترام به یکدیگر خلاف عقل و اصول است.
منصوری معتقد است اگر فرض کنیم دولتی زمانی به دلیل ضعف و یا موقعیت اضطراری یک سری خلاف اصول را از جانب طرف مقابل ببیند به معنای آن نیست که سلطه تعرض را برای همیشه پذیرفته باشد. ما در مورد آمریکا تاریخ طولانی داریم و که در دوره‌ای عادی بوده و در دوره‌ای هم تغریبا روابطی مناسب برای دو طرف بوده، اما از زمانی دولت ایالت متحده به اعتراف صریح مقامات این کشور از ایران به عنوان سرزمینی با منافع فوق العاده یادکردند بدون این که منفعتی کسب کند مشکلات آغاز شد. یعنی ما را استثمار کنند و چپاول کنند و حق مردم و هویت ملت ایران را نادیده بگیرند و به آن تعرض کنند و ما هیچ کاری نکنیم.
آمریکایی باید منافع ملت ایران و احترام و تمامیت ارضی ما را احترام بگذارند
نخستین فرمانده سپاه پاسداران گفت: انقلاب اسلامی برای همین تحقیر‌ها به وجود آمد. برای همین موضعات و برای استقلال ما انقلاب کردیم. یعنی ما به این جمع بندی رسیدیم که سلطه برای ما ویرانگرو نابود کننده است و ما استقلال می‌خواستیم و بنابراین دولت ایالت متحده آمریکا و یا هر دولتی اگر می‌خواهد با ایران همکاری کند و رابطه و دوستی داشته باشد باید اولیه‌ترین اصول روابط که احترام متقابل است را اجرا کند.
آمریکایی‌ها اگر علاقه‌مند هستند به ارتباط با ما شروع کنند و بسیاری از نقض عهد‌های خود را برگردانند و خساراتی که زدند را جبران کنند و تبلیغات ضد ما را قطع کنند و بعد ما طبیعتا رابطه خود را با آنها آغاز می‌کنیم.
جواد منصوری تاکید کرد: امام خمینی (ره) در اوایل انقلاب فرمودند ما می‌خواهیم با همه دنیا رابطه داشته باشیم حتی آمریکا اگر آدم بشوند. این جمله یعنی این که اصول را بپذیرد. وگر نه ما نمی‌خواهیم که آنها مسلمان شوند. آمریکایی باید منافع ملت ایران و احترام و تمامیت ارضی ما را احترام بگذارند.
به نظر می‌رسد هنوز آمریکا به این مرحله نرسیده و اگر رسید در ابتدا جبران مافات کند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1377215/منصوری--انقلاب-کردیم،-برای-آن-که-استقلال-می‌خواستیم
بستن   چاپ