ایرانیان جهان
چین دعوت بروکسل رد کرد
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 14:40:05
ایرانیان جهان - آفتاب‌‌نیوز :
رئیس جمهور چین دعوت حضور در اجلاسی در بروکسل به مناسبت پنجاهمین سالروز روابط دیپلماتیک اتحادیه اروپا و پکن را رد کرده است.
به نوشته فایننشال‌تایمز به نقل از دو منبع آگاه، پکن به مقامات اتحادیه اروپا اطلاع داده است که «لی چیانگ» نخست وزیر چین به جای جین‌پینگ با رؤسای شورا و کمیسیون اروپا دیدار خواهد کرد.
هرچند به طور معمول نخست وزیر چین در اجلاس‌های بروکسل شرکت می‌کند و رئیس جمهور چین در پکن میزبان است، اما اتحادیه اروپا از شی جین‌پینگ درخواست کرده است تا برای جشن پنجاهمین سالروز روابط طرفین شخصا در این مراسم حضور پیدا کند.
پس از حمله روسیه به اوکراین در فوریه 2022، تنش بین بروکسل و پکن تشدید شده و اتحادیه اروپا، چین را به حمایت از کرملین متهم کرده است. اتحادیه اروپا همچنین پارسال تعرفه‌هایی را علیه واردات خودرو‌های برقی چینی اعمال کرد.
منبع: خبرگزاری مهر

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1377250/چین-دعوت-بروکسل-رد-کرد
بستن   چاپ