ایرانیان جهان
طالبان: برای رضایت هیچ کشور دیگری وارد جنگ نمی‌شویم
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 17:06:27
ایرانیان جهان - وزیر خارجه حکومت طالبان تصریح کرد هیئت حاکمه افغانستان سیاستی متوازن را در پیش گرفته و برای رضایت هیچ کشور دیگری وارد جنگ نمی‌شود. - اخبار بین الملل -
به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «امیرخان متقی» وزیر خارجه حکومت طالبان در نشستی با تجار افغان در عمان گفت: امارت اسلامی سیاستی متوازن را در پیش گرفته و برای رضایت یک کشور، علیه کشور دیگر وارد جنگ نمی‌شود.
وی در ادامه تأکید کرد: امارت اسلامی با کشورهای جهان روابط خوبی دارد و می‌خواهد افغانستان به‌جای میدان رقابت‌های منفی، به مرکز اقتصاد و ترانزیت تبدیل شود.
وزیر خارجه حکومت طالبان در سفری چند روزه به مسقط، با وزیر خارجه، وزیر دفتر سلطان عمان، رؤسای اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و وزیر اوقاف و امور دینی این کشور دیدار کرده است.
امیرخان متقی: تحریم‌های آمریکا یکی از عوامل فقر در افغانستان استامیرخان متقی: جامعه جهانی نباید کمک‌های بشردوستانه را به مسائل سیاسی مرتبط کند امیرخان متقی در این دیدارها همچنین درباره راهکارهای توسعه تجارت، سرمایه‌گذاری و ترانزیت گفتگو کرده است.
گسترش صادرات و واردات، تقویت همکاری در زمینه کشاورزی، امنیت غذایی، تجارت و حمل‌ونقل نیز از دیگر مواردی بود که تیم‌های مشترک کاری دو طرف درباره آنها تبادل نظر کردند.
انتهای پیام/.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1377453/طالبان--برای-رضایت-هیچ-کشور-دیگری-وارد-جنگ-نمی‌شویم
بستن   چاپ