ایرانیان جهان
واکنش مقتدی صدر به حمله نظامی آمریکا به یمن
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 09:56:11
ایرانیان جهان - رهبر جریان صدر عراق با بیان اینکه سکوت حاکمان عرب و مسلمان در قبال رخدادها در منطقه بس است، خواهان توقف تجاوزات صهیونیستی-آمریکایی به یمن، لبنان و فلسطین شد.

ایرانیان جهان

به نقل از خبرگزاری واع، وی افزود: دشمن صهیونیستی آمریکایی در تلاش برای جنگ خود علیه ملت‌ها است؛ به ویژه در فلسطین، در غزه و کرانه باختری آن؛ در لبنان و سپس در یمن که بدون بازدارنده‌ای هدف بمباران است.
مقتدی صدر تصریح کرد: از اینجا، از عقلاء و حکماء و از حکام عرب می‌خواهم تا بر ائتلاف متجاوز صهیونیستی آمریکایی برای توقف تجاوزاتش علیه یمن، لبنان و فلسطین و توقف رخنه صهیونیستی به خاک سوریه إعمال فشار کنند.
رهبر جریان صدر گفت: همچنین از آنها می‌خواهم تا محاصره را از غزه بردارند، چراکه ادامه محاصره غزه آغازی برای کوچ اجباری ساکنانش و فروش آن به میمون‌ها و خوک‌ها است.
مقتدی صدر در پایان گفت: سکوت حاکمان عرب و مسلمان بس است، چراکه آنها شما را ضعیف دیده‌اند. زمانی برای پشیمانی وجود ندارد.
منبع: فارس

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1377953/واکنش-مقتدی-صدر-به-حمله-نظامی-آمریکا-به-یمن
بستن   چاپ