ایرانیان جهان
42 کشته در پی طوفان شدید در آمریکا
دوشنبه 27 اسفند 1403 - 18:18:39
ایرانیان جهان - منابع خبری آمریکا از کشته شدن 42 نفر در پی طوفان و گردباد‌های شدید در ایالت‌های مختلف این کشور خبر داده‌اند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در پی طوفان‌های قدرتمندی که غرب و جنوب آمریکا را درنوردید و بخش‌هایی از شمال شرق را تحت تاثیر قرار داد، دست کم 42 نفر کشته شدند.
چندین ایالت صبح دوشنبه با خسارات ناشی از طوفان‌های گرد و غبار، آتش سوزی‌های جنگلی، باران و گردباد مواجه شدند.
بر اساس آمار NBC News به طور کلی، سه مورد در آلاباما، سه مورد در آرکانزاس، 12 مورد در میزوری، چهار مورد در اوکلاهاما، هشت مورد در کانزاس، شش مورد در می‌سی سی پی، دو مورد در کارولینای شمالی و چهار مورد در تگزاس جان خود را از دست داده اند.
بر اساس گزارش این شبکه تلویزیونی، حداقل 557 طوفان در غرب و جنوب کشور در روز جمعه رخ داده است. تنها در دو روز 14 و 15 مارس حداقل 66 گردباد در ایالات متحده ثبت شده است.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1378515/42-کشته-در-پی-طوفان-شدید-در-آمریکا
بستن   چاپ