ایرانیان جهان
مجری مراسم اسکار 2026 کیست؟
سه شنبه 28 اسفند 1403 - 17:02:26
ایرانیان جهان - مخاطب 24- با استقبالی که از مراسم جوایز آکادمی امسال به عمل آمد، کونان اوبراین که اجرای این مراسم را برعهده داشت، برای نود و هشتمین دوره اسکار بازخواهد گشت.
در اعلامیه‌ای که از سوی بیل کرامر، مدیر عامل آکادمی و جانت یانگ، رئیس آکادمی منتشر شده همچنین اعلام شده راج کاپور و کیتی مولان که تیم تهیه کننده جایزه امی بودند، برای سومین سال متوالی مراسم اسکار را مدیریت خواهند کرد.
اوبراین در پاسخ به این انتخاب در بیانیه‌ای با شوخ‌طبعی به این امر پاسخ داد و گفت: تنها دلیلی که برای میزبانی اسکار سال آینده دارم این است که می‌خواهم بشنوم که آدرین برودی سخنانش را به پایان می‌رساند.
سخنرانی برودی برای فیلم «بروتالیست» طولانی‌ترین سخنرانی در تاریخ مراسم اسکار بود.
کرامر و یانگ در بیانیه مشترک خود با تاکید بر سرگرم‌کننده بودن مراسم امسال با قدردانی از تهیه‌کنندگان نوشتند: آنها از نظر بصری فضایی خیره کننده تولید کردند که نامزد‌های ما را به زیباترین و تاثیرگذارترین شکل تجلیل کرد و کونان به طرز ماهرانه‌ای ما را در طول شب با شوخ طبعی، گرمی و احترام پیش برد.
نود و هفتمین دوره جوایز اسکار که اوایل همین ماه برگزار شد، بیشترین تعداد بیننده 5 سال اخیر را به خود اختصاص داد و با 19.69 میلیون بیننده، در رسانه‌های اجتماعی هم با اقبال روبه‌روشد و با 104.2 میلیون تعامل آنلاین، از جایزه گرمی و حتی سوپربال پیشی گرفت.
بازگشت اوبراین برای او یک نقطه عطف بزرگ است. وی که چندین دهه در تلویزیون و صحنه کمدی فعالیت کرده، اکنون میزبان پادکست «کونان اوبراین به دوست نیاز دارد» و سریال سفری «کونان اوبراین باید برود» است و با فیلم سینمایی «اگر پا داشتم، تو را لگد می‌زدم» به زودی دیده خواهد شد.
اگرچه هنوز خیلی زود است که درباره فیلم‌های امیددار برای تندیس‌های اسکار نظری داده شود، اما فیلم‌های پرهزینه‌ای مانند «شرور: برای خوبی» که دنباله موزیکال جان‌ام‌‎چو است، اقتباس کلوئی ژائو از رمان تحسین‌شده «همنت»، و 2 فیلم مجزای فرانکنشتاینی شامل «فرانکنشتاین» گی‌یرمو دل‌تورو با بازی اسکار آیزاک و جیکوب الوردی و «عروس» مگی جیلنهال با بازی جسی باکلی و کریستین بیل از فیلم‌های مدعی برای اسکار 2026 هستند.
نود و هشتمین دوره جوایز اسکار یکشنبه 15 مارس 2026 ساعت 19 برگزار و به صورت زنده از شبکه ABC پخش خواهد شد.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

اخبار داغ مجری مراسم اسکار 2026 کیست؟

ایرانیان جهان

دو تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در اطراف خوابگاه این دانشگاه مورد زورگیری و سرقت قرار گرفتند دوربین‌های طرح ترافیک تهران از امشب خاموش می‌شود

ایرانیان جهان

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: توله شیر که به صورت غیرقانونی توسط امیر علی اکبری (ورزشکار) نگهداری می‌شد، صبح امروز به محیط‌زیست تحویل داده شد. مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد

ایرانیان جهان

قهرمان سابق دوومیدانی درباره نتیجه اعتراض جامعه دوومیدانی علیه احسان حدادی در مقابل وزارت ورزش و جوانان توضیحاتی را بیان کرد. هشدار ایران به آمریکا: هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامد‌های وخیمی در پی خواهد داشت

ایرانیان جهان

مجری مراسم اسکار امسال برای سال بعد یعنی نود و هشتمین دوره مراسم اسکار بازخواهد گشت. 10 فیلم کمدی که حتما دیدنش را در عید توصیه می‌کنیم!

ایرانیان جهان

بعد از اتمام تحقیقات دادسرا، شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز، اواخر سال گذشته در چند روز متوالی به اتهامات متهمان رسیدگی و در نهایت حکم به محکومیت یکی از آنان به ارتکاب دو فقره قتل عمدی و همچنین محکوم ساختن بقیه متهمان به واسطه جرایم دیگر از قبیل شروع به قتل، سرقت مسلحانه و... صادر شد. وکلای اولیای دم به رای صادره اعتراض کردند و در نتیجه پرونده برای رسیدگی فرجامی به دیوان عالی کشور فرستاده شد.

ایرانیان جهان

شبکه های اجتماعی فیس بوک لینکداین واتساپ اینستاگرام تلگرام صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل کلیه حقوق محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: "ایران سامانه"

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1379544/مجری-مراسم-اسکار-2026-کیست؟
بستن   چاپ