ایرانیان جهان
هیچ‌گونه ضمانتی درخصوص زنده ماندن زندانیان اسرائیلی در غزه وجود ندارد
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 11:36:11
ایرانیان جهان - یکی از رهبران حماس گفت: هیچ‌گونه ضمانتی درخصوص زندانیان اسرائیلی وجود ندارد و ممکن است در بمباران‌ها و ادامه تجاوزات کشته شوند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، «طاهر النونو»، از رهبران جنبش حماس گفت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواهان توافق نبود و طی آتش بس برای فرار از اجرای بندهای تلاش کرد.
نتانیاهو می‌خواهد با از سرگیری جنگ علیه نوار غزه کابینه خود را حفظ کند. وی به المیادین گفت: رژیم اشغالگر با ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس مخالفت کرد و بندهای مرحله اول را اجرا نکرد. در حالی که حماس با طرح آدام بوئلر، نماینده آمریکا در امور اسرا و حتی بررسی پیشنهاد استیون ویتکاف، فرستاده آمریکا به خاورمیانه موافقت کرد.
طاهر النونو گفت: رژیم اشغالگر به دنبال تخریب مذاکرات برای حفظ دولت نتانیاهو است.
وی درباره موضع دولت آمریکا گفت: دولت دونالد ترامپ فعالیت خود را به عنوان وکیل مدافع رژیم اشغالگر آغاز کرد و شریک واقعی این رژیم در جنایت‌های خود به ویژه از طریق جانبداری سیاسی و حمایت تسلیحاتی است.
النونو تاکید کرد: دشمن صهیونیستی بدون توافق هرگز نمی‌تواند به اهداف خود برسد یا یک اسیر از اسرای خود را بازگرداند. هیچگونه ضمانتی نیز در خصوص زندانیان اسرائیلی وجود ندارد و ممکن است در بمباران‌ها و ادامه تجاوزات کشته شوند.
این اظهارات بعد از آن ایراد شد که رژیم صهیونیستی بامداد سه‌شنبه حملات خود علیه نوار غزه را از سرگرفت و به آتش بس شکننده که در 19 ژانویه با میانجی‌گری مصر، قطر و آمریکا شروع شده بود، پایان داد.
طبق گزارش وزارت بهداشت غزه طی حملات جدید رژیم صهیونیستی به غزه بیش از 412 نفر شهید و بیش از 500 نفر زخمی شدند.
کد خبر 850586

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1380028/هیچ‌گونه-ضمانتی-درخصوص-زنده-ماندن-زندانیان-اسرائیلی-در-غزه-وجود-ندارد
بستن   چاپ