ایرانیان جهان
ترامپ اسناد محرمانه ترور مرموز «جان اف‌کندی» را منتشر کرد | عکس
چهارشنبه 29 اسفند 1403 - 14:03:32
ایرانیان جهان - به نقل از آسوشیتدپرس، اسناد ویرایش‌نشده مربوط به ترور «جان اف‌.کندی» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در سال 1963 شامگاه سه‌شنبه در دسترس عموم قرار گرفت.
این اسناد نزدیک به 2200 پرونده حاوی 63 هزار صفحه هستند که در وب‌سایت «اداره بایگانی» و «اسناد ملی ایالات متحده آمریکا» قرار گرفتند.
پیش از این نیز در دوره‌های مختلف اسناد ملی آمریکا بیش از 6 میلیون صفحه شامل عکس‌ها، صداهای ضبط‌شده، و متن مرتبط با این ترور منتشر شده بود
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که دولت وی روز سه‌شنبه حدود 80 هزار صفحه از اسناد مرتبط با ترور جان اف.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
کِندی، رئیس جمهور اسبق این کشور را منتشر خواهد کرد. وی همچنین مدعی شد که «دستور داده‌ام که در انتشار اسناد هیچ ویرایشی انجام نشود.» ترامپ که پیش‌تر دستور انتشار اسناد محرمانه مرتبط با ترور کندی در سال 1963 را صادر کرده بود، در جریان بازدید از مرکز کندی در واشنگتن گفت: مردم دهه‌ها منتظر این اتفاق بوده‌اند.
رئیس جمهور آمریکا اوایل سال جاری میلادی با امضای فرمانی اجرای به دولت فدرال دستور دارد تا برای انتشار اسناد مرتبط با ترور کندی و برادرش رابرت کندی و مارتین لوتر کینگ جونیور، طرحی ارائه دهند.
اداره تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) اوایل فوریه اعلام کرد که هزاران سند جدید مرتبط با ترور کندی را کشف کرده است.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

کد خبر 933241 منبع: مهر برچسب‌ها تاریخ - اسناد خبر ویژه ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1380141/ترامپ-اسناد-محرمانه-ترور-مرموز-«جان-اف‌کندی»-را-منتشر-کرد-|-عکس
بستن   چاپ