ایرانیان جهان -

به گزارش منیبان، یکی از مجریان صداوسیما در برنامه ای تلویزیونی و در آنتن زنده اظهار داشت: همه معتقدند که ترامپ تهدید به جنگ کرد و در نتیجه آن دلار 100 هزار تومان شد.
وی در ادامه اظهار داشت: باید به این نکته توجه کرد که 50 درصد از حرف های ترامپ بلوف و دروغ است. مانند تمامی تعرفه هایی که میخواست اعمال کند و نکرد، او به ایران حمله نخواهد کرد.
وضعیت خود آمریکا بهم ریخته است، در آمریکا تخم مرغ نایاب شده و برخی مناطق برق ندارند و اوضاع به هم ریخته است. همچنین او تاکید کرد که سرخک در آمریکا بسیار زیاد شده است!
منبع خبر
مارمولکبازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایهگذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟
http://www.ilandnews.ir/fa/News/1380499/در-آمریکا-تخم-مرغ-نایاب-شده-و-ایالتها-برق-ندارند