ایرانیان جهان
محتوای نامه ترامپ به رهبر انقلاب افشا می‌شود؟ / مهاجرانی: درب مذاکره همواره باز خواهد بود
پنجشنبه 30 اسفند 1403 - 11:38:48
ایرانیان جهان - آفتاب‌‌نیوز :
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت چهاردهم در گفت‌وگویی، در رابطه با پاسخ به نامه ترامپ و حضور نیرو‌های آمریکا در یمن و تهدیدات امنیتی که اقدامات ایالات متحده آمریکا می‌تواند برای کشور ما داشته باشد، تصریح کرد: همان‌طور که وزیر امور خارجه و سخنگوی ایشان نیز اعلام کرده‌اند، در حال حاضر برنامه‌ای برای افشای محتوای نامه وجود ندارد.
این نامه بررسی می‌شود و پاسخ با محتوا، در زمان مناسب و با شیوه‌ای که صلاح باشد، ارائه خواهد شد. وی افزود: طبیعتاً ما، به شدت مردم اهل صلحی هستیم. در مقدمه کارم به عنوان سخنگوی دولت، درباره عملیات والفجر 10 صحبت کردم و به یاد داریم که در این عملیات‌ها و دیگر عملیات‌های مختلف که بر ما تحمیل شد، چه تعداد شهید دادیم و چه قدر ایستادیم و هزینه‌های عاطفی، احساسی، مالی و همه‌جانبه‌ای را پرداخت کردیم.
سخنگوی دولت تاکید کرد: لذا، ما ملت صلح و مدارا هستیم. ما ملت با عطوفت و مهربانی هستیم ولی زیر بار قلدری قاعدتا نمی‌رویم. مذاکره آدابی دارد و در مذاکره دیپلماسی، با حفط آدابش، همواره باز خواهد بود.
منبع: خبرگزاری ایلنا

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1380661/محتوای-نامه-ترامپ-به-رهبر-انقلاب-افشا-می‌شود؟---مهاجرانی--درب-مذاکره-همواره-باز-خواهد-بود
بستن   چاپ