ایرانیان جهان
دشمنان اگر خباثت کنند، سیلی سختی می‌خورند
جمعه 1 فروردين 1404 - 16:56:45
ایرانیان جهان - به گزارش دفاع‌پرس از سمنان، حجت‌الاسلام «عباس امینی» امام جمعه شاهرود در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلای پیامبر اعظم(ص) شاهرود، اظهار داشت: شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نباید در حد بنر و تبلیغات صوری باقی بماند. این راهبرد کلید حل مشکلات اقتصادی است.
وی به پیام رهبر معظم انقلاب هنگام تحویل سال 1404 و بیانات ایشان در روز نخست سال جدید اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب از تحقق نیافتن کامل شعار سال 1403 «جهش تولید با مشارکت مردم» با وجود تلاش‌های مردم و مسوولان گلایه کردند.
حجت الاسلام امینی ادامه داد: مردم باید برای تحقق شعار سال جدید با سرمایه‌گذاری خرد یا کلان، از راه‌اندازی یک مرغداری کوچک تا یک کارخانه بزرگ، تلاش کنند.
وی با بیان اینکه دولت باید زمینه سرمایه‌گذاری مردم را فراهم کند، ابراز کرد: چرخ اقتصاد کشور با هدایت مردم و بخش خصوصی باید بچرخد و دولت با ایجاد امنیت و برطرف کردن موانع، کار را برای سرمایه‌گذار تسهیل کند.
امام جمعه شاهرود تصریح کرد: یکی از مهمترین موانع تولید، واردات بی‌رویه کالا توسط دولت و بخش خصوصی است که بخشی از آن را رانت‌خواران و سودجویان انجام می‌دهند.
وی با اشاره به اینکه مصلحت، عزت و اشتغال جوانان کشور باید در واردات کالا در نظر گرفته شود، گفت: مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه قوانین دست و پاگیر در زمینه تولید کالا را حذف و موانع را رفع کنند.
خطیب جمعه شاهرود ادامه داد: معرفی فرصت‌های شغلی برای سرمایه‌گذاران از جمله وظایف اصلی دولتمردان است که در این زمینه باید بیشتر تلاش شود.
وی با بیان اینکه برخی نظارت‌های دستگاه‌ها به موقع نیست، افزود: در بعضی موارد هم به طور سلیقه‌ای برخوردهای سخت‌گیرانه انجام می‌شود.
حجت الاسلام امینی به نامه ارسالی از سوی رییس جمهور آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکا باید بداند با ملت ایران اسلامی هرگز نباید با زبان تهدید و تحریم صحبت کند، در این صورت راه به جایی نمی‌برد.
وی به بخش دیگری از بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: آمریکا و دشمنان ایران اسلامی بدانند که اگر خباثتی کنند، سیلی سختی خواهند خورد.
امام جمعه شاهرود ادامه داد: اشتباه بزرگ آمریکا و غربی‌ها این است که مراکز مقاومت را نیروهای نیابتی ایران می‌دانند، اما آنها مستقل هستند.
وی با اشاره به جنایت‌های جدید رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: این وحشی‌گری‌ها باید توسط مردم و مسوولان کشورها محکوم شود تا جنایت‌های این رژیم کودک‌کش ادامه پیدا نکند.
وی با اشاره به عملیات روانی علیه پول ملی ایران توسط دشمنان طی سال‌های گذشته، ابراز کرد: مردم و مسوولان باید نسبت به پول و ارزش‌های ملی تعصب بجا داشته باشند و هزینه آن را نیز پرداخت کنند.
خطیب جمعه شاهرود به تقارن بهار طبیعت و معنویت اشاره کرد و گفت: مردم از فرصت دهه آخر ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر بیشترین استفاده را کنند.
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1381621/دشمنان-اگر-خباثت-کنند،-سیلی-سختی-می‌خورند
بستن   چاپ