ایرانیان جهان
واکنش بیروت به گمانه‌زنی رسانه‌ها درباره دیکته‌های آمریکا به لبنان
جمعه 1 فروردين 1404 - 17:43:54
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه اللواء، «یوسف رجی» وزیر خارجه لبنان بر مخالفت قاطع بیروت با مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
وی در واکنش به انتشار اخباری درباره رایزنی‌های فرستاده آمریکا با مقامات لبنانی برای اجرای مذاکرات سیاسی با رژیم صهیونیستی گفت: بیروت هنوز در خصوص درخواست آمریکا موضع رسمی اتخاذ نکرده و هیچ کمیته دیپلماتیکی در این خصوص تشکیل نشده است.
وی بیان کرد: موضوعات مورد طرح در حال حاضر این موارد هستند؛ عقب نشینی اسرائیل از نقاط اشغالی، آزادی اسرای لبنانی و تثبیت مرزهای زمینی. لبنان خواهان عقب نشینی اشغالگران و اجرای توافق 1949 است.
رجی اضافه کرد: عادی سازی روابط مطرح نیست و مذاکرات سیاسی مستقیم با تل آویو به صورت کامل مردود است.
بر اساس اطلاعات منتشرشده، دولت آمریکا با ارائه خواسته‌هایی، به دنبال تضعیف قدرت دفاعی این کشور در برابر رژیم صهیونیستی است.
کد خبر 6414242

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1381662/واکنش-بیروت-به-گمانه‌زنی-رسانه‌ها-درباره-دیکته‌های-آمریکا-به-لبنان
بستن   چاپ