ایرانیان جهان
ایروانی: ثبات قانونی پیش‌نیاز سرمایه گذاری در تولید است
شنبه 2 فروردين 1404 - 10:29:03
ایرانیان جهان - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری برای تولید ملی گفت: سرمایه‌گذاری در کشور مستلزم ایجاد امنیت اقتصادی و ثبات قوانین است. تغییرات ناگهانی مقررات، تصمیمات غیرکارشناسی و برخی سخت‌گیری‌ها موجب دلسردی سرمایه گذاران می شود. - اخبار اقتصادی -
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدجواد ایروانی با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره لزوم سرمایه گذاری برای تولید گفت: برای تحقق شعار سال و رشد اقتصادی، نیازمند یک اقدام جهادی در حوزه سیاست‌گذاری عمومی هستیم که با توافق سه قوه صورت گیرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: سرمایه‌گذاری در کشور مستلزم ایجاد امنیت اقتصادی و ثبات قوانین است. تغییرات ناگهانی مقررات، تصمیمات غیرکارشناسی و برخی سخت‌گیری‌های بی‌مورد دستگاه‌های نظارتی، موجب دلسردی سرمایه‌گذاران می‌شود.
ایروانی همچنین به نقش نظام بانکی در حمایت از تولید اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، تخصیص اعتبارات بانکی به بخش‌های غیرمولد، بیش از بخش تولید است. این مسئله موجب افزایش سفته‌بازی و کاهش سرمایه‌گذاری در تولید شده که باید اصلاح شود.
وی با تأکید بر ضرورت اصلاح سیاست‌های ارزی و تجاری کشور، اظهار داشت: تولید و تجارت باید ارتباط منطقی و دقیقی با یکدیگر داشته باشند. برخی سیاست‌های فعلی، نظیر بخشنامه 90 بانک مرکزی، موانعی برای تولید ایجاد کرده که نیازمند بازنگری است.
به گفته ایروانی، برای تحقق رشد اقتصادی 8 درصدی، لازم نیست صرفاً سرمایه‌گذاری جدید انجام شود، بلکه می‌توان از ظرفیت‌های موجود نیز به‌درستی بهره برد.
وی تأکید کرد : رسانه‌ها و افکار عمومی نقش مهمی در پیگیری اجرای سیاست‌های حمایتی از تولید ملی دارند.
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1381986/ایروانی--ثبات-قانونی-پیش‌نیاز-سرمایه-گذاری-در-تولید-است
بستن   چاپ