ایرانیان جهان
سقوط آزاد: مشکل قهرمان اروپا با کاپیتان
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 16:23:59
ایرانیان جهان - به گزارش "ورزش سه"، اسپانیا و دلافوئنته با معضلی جدی در رابطه با آلوارو موراتا روبه‌رو هستند. موراتا، مهاجم کنونی گالاتاسرای و کاپیتان تیم ملی اسپانیا، در 12 بازی اخیر این تیم تنها موفق به زدن دو گل شده است. او در دیدار رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ ملت‌های اروپا مقابل هلند در روتردام، نمایشی ناامیدکننده داشت و در دقیقه 66 جای خود را به آیوزه پرز داد.
موراتا در نیمه اول فرصت آشکاری برای به ثمر رساندن گل دوم اسپانیا داشت، اما ضربه سر او راهی به دروازه پیدا نکرد و پس از آن تاثیرش در بازی به شدت کمرنگ شد. آمار او در این مسابقه شامل صفر شوت به چارچوب، صفر دریبل موفق، صفر سانتر دقیق و صفر توپ‌گیری بود که نشان‌دهنده عملکرد ضعیفش در سیستم تهاجمی تیم قهرمان اروپا است.

ایرانیان جهان

لوئیس دلافوئنته همیشه از موراتا دفاع کرده و او را شایسته قدردانی بیشتر می‌داند. او در مصاحبه با مارکا پس از قهرمانی یورو گفت که اگر موراتا در کشوری دیگر بازی می‌کرد، اسطوره‌ای بزرگ می‌شد و باید ارزش بازیکنان اسپانیایی بیشتر به رسمیت شناخته شود. دلافوئنته همچنین او را بازیکنی با شخصیت و توانایی‌های تحسین‌برانگیز توصیف کرده و امیدوار است که موراتا سال‌ها به فوتبال اسپانیا خدمت کند.
موراتا در تابستان گذشته تصمیم به ترک اتلتیکو مادرید گرفت و با قراردادی 13 میلیون یورویی به میلان پیوست، تیمی در کشور زادگاه همسرش، آلیس کامپلو. این انتقال با قرارداد چهارساله و گزینه تمدید یک سال دیگر همراه بود. اما تنها یک ماه پس از این جابه‌جایی، او و همسرش پس از هفت سال زندگی مشترک از هم جدا شدند، هرچند اکنون در حال بازسازی رابطه‌شان هستند.

ایرانیان جهان


http://www.ilandnews.ir/fa/News/1382923/سقوط-آزاد--مشکل-قهرمان-اروپا-با-کاپیتان
بستن   چاپ