ایرانیان جهان
رئیس جمهور روسیه قصد تصرف «تمام اروپا» را ندارد
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 04:04:56
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری موج، ویتکاف در مصاحبه‌ای که یکشنبه پخش شد، اظهار کرد: چنین چیزی نمی‌بینم که او بخواهد تمام اروپا را بگیرد. اوضاع با شرایط دوره جنگ جهانی دوم بسیار متفاوت است.
وی که با شبکه آمریکایی فاکس نیوز گفت‌وگو می‌کرد، افزود: من از این منظر اظهارات وی را می‌پذیرم و فکر می‌کنم اروپایی‌ها هم در حال رسیدن به این باور هستند.
وی با اشاره به مذاکره هیات‌های آمریکایی و اوکراینی در عربستان که از یکشنبه شب آغاز شده است، نسبت به برقراری صلح در اوکراین ابراز خوشبینی کرد. این در حالی است که قرار است فردا دوشنبه هیات‌های آمریکایی و روسیه نیز در عربستان رایزنی کنند.
فرستاده ویژه ترامپ تصریح کرد: به نظر من، فردا در عربستان شاهد پیشرفت‌های واقعی خواهیم بود، خصوصا آنکه این گفت‌وگوها شامل آتش‌بس طرفین در حمله به کشتی‌ها در دریای سیاه خواهد بود.
آمریکا طرح آتش‌بس 30 روزه در اوکراین را ارائه کرده و کی‌یف با آن موافقت کرده است. پوتین نیز اعلام کرده که با توقف حملات به زیرساخت‌های انرژی موافق است.
رئیس جمهوری روسیه بارها شرط‌های خود برای پایان جنگ اوکراین را از جمله نپیوستن کی یف به ائتلاف نظامی ناتو، لغو تمام تحریم های غرب علیه مسکو و خروج کامل نظامیان اوکراینی از منطقه «دونباس» و «نووروسیا» تکرار کرده است.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1383302/رئیس-جمهور-روسیه-قصد-تصرف-«تمام-اروپا»-را-ندارد
بستن   چاپ