ایرانیان جهان
‏طالبان: روابط با ایران بیش از پیش تقویت شود
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 12:33:07
ایرانیان جهان - معاون اداری نخست‌وزیر حکومت طالبان در دیدار با سفیر هیئت حاکمه افغانستان در تهران خواستار تقویت هرچه بیشتر روابط با ایران شد. - اخبار بین الملل -
به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «فضل محمد حقانی» سرپرست سفارت حکومت طالبان در تهران در دیدار با «عبدالسلام حنفی» معاون اداری نخست‌وزیر هیئت حاکمه افغانستان درباره کارکردها و فعالیت‌هایش گزارش داد.
وی افزود: مسئولین این سفارتخانه برای گسترش روابط میان افغانستان و ایران در عرصه‌های مختلف، تلاش می‌کنند که نتایج خوبی نیز در پی داشته است.
‏حقانی تأکید کرد: با توجه به اینکه تعداد زیادی از اتباع افغانستان در ایران حضور دارند، خدمات کنسولی در این سفارت فعال بوده و به شهروندان افغان مقیم این کشور به خوبی خدمات ارائه گردیده و به مشکلات آنان رسیدگی می‎شود.
نشست فرصت‌های تقویت روابط با ایران در وزارت خارجه طالبانطالبان خواستار تقویت روابط با ایران برای مقابله با آمریکا شد ‏ حنفی نیز در این دیدار تصریح کرد افغانستان و ایران دارای روابط دینی، تاریخی، فرهنگی و اقتصادی دیرینه هستند و مسئولین این سفارتخانه باید در تقویت هرچه بیشتر آن تلاش کنند.
انتهای پیام/.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1383522/‏طالبان--روابط-با-ایران-بیش-از-پیش-تقویت-شود
بستن   چاپ