ایرانیان جهان
کار سخت چین برای صعود به جام جهانی 2026 با تساوی ژاپن با عربستان
سه شنبه 5 فروردين 1404 - 19:26:37
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، دیدارهای هفته هشتم مرحله سوم انتخابی جام جهانی 2026 در قاره آسیا امروز با برگزاری بازی‌های مهم در سه گروه پیگیری می‌شود.
تیم ملی ژاپن که هفته گذشته صعود زودهنگام خود را جشن گرفته بود امروز مقابل عربستان قرار گرفت که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.
شاگردان برانکو ایوانکوویچ در چین در خانه متحمل شکست دو بر صفر مقابل استرالیا شدند تا آنها دیگر کار سختی برای صعود به جام جهانی داشته باشند.
ژاپن با این پیروزی 20 امتیازی شد تا با قاطعیت در صدر باشند. استرالیا نیز 13 امتیازی شد تا در رتبه دوم گروه C قرار بگیرد.

ایرانیان جهان

عربستان نیز 10 امتیازی ماند و چین با 6 امتیاز در قعر این گروه جا خوش کرد.
دیدار کره جنوبی و اردن در گروهB نیز با تساوی یک – یک به پایان رسید تا کره ای ها یک قدم دیگر به صعود نزدیک شوند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1384802/کار-سخت-چین-برای-صعود-به-جام-جهانی-2026-با-تساوی-ژاپن-با-عربستان
بستن   چاپ