ایرانیان جهان
واکنش رئیس اطلاعات ملی آمریکا به رسوایی امنیتی
چهارشنبه 6 فروردين 1404 - 21:19:46
ایرانیان جهان - تولسی گابارد اعتراف کرد که ورود یک خبرنگار در گفتگوی حساس سیگنال در مورد برنامه های حمله واشنگتن به یمن "اشتباه" بوده اما اعتقاد خود را تکرار کرد که این گفتگو حاوی اطلاعات محرمانه نیست.

ایرانیان جهان

بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
گابارد که مقام ارشد اطلاعات آمریکا است، ادامه داد که مایک والتز مشاور امنیت ملی دولت ترامپ ، "مسئولیت کامل این موضوع را بر عهده گرفته است و شورای امنیت ملی در حال بررسی عمیق این موضوع است تا مشخص کند که چگونه این خبرنگار به طور سهوی به این گفتگو اضافه شده است."
گابارد توضیح داد: "مکالمه صریح و حساس بود، اما همانطور که رئیس جمهور و مشاور امنیت ملی گفتند، هیچ اطلاعات محرمانه ای به اشتراک گذاشته نشد. هیچ منبع، روش، مکان یا نقشه جنگی وجود نداشت."
این در حالی است که شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک مقام دفاعی آمریکا گفت:ا اطلاعاتی که پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در گفتگوی سیگنال فاش کرد، در زمان نگارش آن بسیار محرمانه بود، به خصوص به این دلیل که عملیات هنوز شروع نشده بود.
گابارد روز گذشته در برابر کمیته اطلاعات سنا ادعا کرد که به یاد نمی آورد که این گفتگو شامل جزئیات عملیاتی خاص، از جمله سلاح، زمان و اهداف بوده است یا خیر.
جفری گلدبرگ روزنامه‌ نگار کهنه کار آمریکایی و سردبیر نشریه آتلانتیک روز دوشنبه به وقت مجلی برابر با 24 مارس 2025 و 4 فروردین ماه 1404 اعلام کرد که شورای امنیت ملی دولت دونالد ترامپ به‌اشتباه او را به یک گروه گفت‌وگوهای محرمانه در پیام رسان «سیگنال» اضافه کرده و اطلاعاتی را درباره حملات هوایی به مواضع «حوثی‌ها» (انصارالله) در یمن با او به اشتراک گذاشته و از گفتگوهای مقامات ارشد آمریکایی درباره حملات علیه یمن مطلع شده است.
«مایکل (مایک) والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت‌وگو را از طریق یک اپلیکیشن پیام‌رسان رمزگذاری شده «سیگنال» آغاز کرد. این گروه شامل وزیر دفاع، مشاور امنیت ملی، وزیر خارجه، مدیر اطلاعات ملی و دیگر مسئولان ارشد دولت آمریکا بوده است.
بر اساس این گزارش، مقامات حاضر در این گروه درباره ضرورت اجرای حملات به یمن و توجیهات دولت ترامپ برای آن بحث کرده‌اند. گلدبرگ که مکالمه را از طریق اپلیکیشن سیگنال دنبال می‌کرد، نوشت: «از اینکه هیچ کس در گروه متوجه حضور من نشد، متحیر شده‌ام.»
سردبیر نشریه آتلانتیک ادامه داد که داوطلبانه از انتشار برخی از اطلاعات مندرج در نامه طولانی هگست خودداری کرده و گفته است که محتوای آن «ممکن است توسط دشمنان ایالات متحده برای آسیب رساندن به نیروهای آمریکایی و پرسنل اطلاعاتی مورد استفاده قرار گیرد.»
ایالات متحده از 15 مارس حملات هوایی گسترده‌ای را علیه مواضع «حوثی‌ها» (انصارالله) در استان‌های یمن آغاز کرده است.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1385732/واکنش-رئیس-اطلاعات-ملی-آمریکا-به-رسوایی-امنیتی
بستن   چاپ