ایرانیان جهان
رژیم صهیونیستی با چراغ سبز ترامپ آتش بس را نقض کرد/ رویکرد اسرائیل کوچاندن مردم غزه است
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 00:07:34
ایرانیان جهان - 22:59 – 06 فروردین 1404
– اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ابتدای برنامه گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: جنایت‌های بی‌حد و حصر استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین تمامی ندارد و این بی‌خاصیت بودن سازمان ملل را نشان می‌دهد چرا که این سازمان شکل گرفته تا از حقوق تمام مردم کره زمین دفاع کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رژیم صهیونیستی با چراغ سبز ترامپ آتش بس را نقض کرد
وی ادامه داد: طی چندین ماهی که از جنایات در غزه می‌گذرد صهیونیست‌ها هر کاری که دلشان می‌خواسته با مردم فلسطین انجام دادند و هیچکس به معنای واقعی کلمه مقابل آنها نایستاد،اسرائیل بحث آتش بس را مطرح کرد تا جلوی تلفات خود را بگیرد اما به دلیل مجوزها و چراغ سبز ترامپ این آتش بس نقض شد. 
کوثری بیان کرد: بسیاری از کشورهای منطقه مانند مصر می‌توانند به مردم غزه کمک رسانی کنند اما شاهد این هستیم که هیچ عکس العملی نشان نمی‌دهند،معتقدم مجوز نقض آتش بس از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی داده شده است و اکنون زمانی است که جهانیان باید یک صدا در برابر این رژیم بایستند. رژیم صهیونیستی اگر عرضه دارد با حماس بجنگد چرا بمب‌ها را بر سر مردم بی‌گناه می‌ریزد.
شرایط حاکم در غزه در هیچ کدام از قوانین و مقررات بین المللی نمی‌گنجد
در ادامه کیومرث یزدان پناه کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: وضعیتی که اکنون در غزه حاکم است در هیچ کدام از قوانین و مقررات بین‌المللی نمی‌گنجد،رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد که با این آتش بس می‌تواند به اهداف خود برسد چرا که پس از طوفان الاقصی گرفتار عمیق‌ترین حفره‌های سیاسی و نظامی شد.
وی ادامه داد: تغییرات در ساختار سیاسی و حاکمیت ایالات متحده آمریکا سبب شد که رژیم صهیونیستی شرایط را برای تسریع سلطه خود بر غزه مساعدتر ببیند و موج دوم حملات وحشیانه اسرائیل در راستای حمایت بی‌چون و چرای رئیس جمهور آمریکا است.
رویکرد رژیم صهیونیستی در نقض آتش بس ،کوچاندن مردم غزه است
این کارشناس مسائل بین‌الملل متذکر شد: به نظر می‌رسد که رویکرد اصلی رژیم صهیونیستی در نقض آتش بس کوچاندن مردم غزه به مناطقی همچون صحرای سینا و سومالی و اشغال جغرافیایی این منطقه است.
وی ادامه داد: تکلیف سازمان ملل که مشخص است اما سازمان همکاری‌های اسلامی کجا است؟این همه انفعال کشورهای اسلامی از کجا نشئت می‌گیرد؟ به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی هر روز گستاخ‌تر می‌شود و شرایط را به مردم فلسطین تنگ می‌گیرد تا آنها خودشان سرزمینشان را ترک کنند.
کوثری متذکر شد: کشورهای همجوار سوریه با خیانتی که به مردم این کشور کردند باعث شدند که دشمنان خیال کنند که موفق شده‌اند،اکنون نیز کشورهای اسلامی همجوار باید به صورتی وارد صحنه شوند که کمک حال مردم غزه باشند.
یزدان پناه گفت: بخشی از سناریوهای نوشته و نانوشته رژیم صهیونیستی تصاحب غزه است و ما باید تا آخر اردیبهشت صبر کنیم تا مشخص شود که برآیند راندن مردم غزه از این منطقه به چه سمت و سویی می‌رود. 
وی تاکید کرد: نتانیاهیو نمی‌خواهد خطای سال 2005 شارون را تکرار کند و شرایط بستگی به این دارد که آمریکا سر حرف خود مبنی بر کوچاندن مردم غزه بایستد یا خیر ، از طرفی کشورهای اسلامی لزومی ندارد که وارد جنگ شوند بلکه می‌توانند از طریق نفت و گازی که در اختیار دارند به دشمن فشار بیاورند و مدتی صادرات انجام ندهند. 
این کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: متاسفانه برخی از کشورهای منطقه یا مرعوب شده‌اند و یا منافع خود را در نظر می‌گیرند و به جان هم‌کیش و هم آیین خود اهمیتی نمی‌دهند و کاش آن غیرتی که در یمنی‌ها وجود دارد در خون مقامات برخی کشورهای اسلامی دیگر نیز وجود داشت و اکنون ترکیه یکی از عوامل رونق اقتصادی رژیم صهیونیستی است.
وی ادامه داد:یکی از آمال آرزوهای رژیم صهیونیستی اشغال نوار غزه است و این رژیم حمایت تمام و کمال آمریکا را نیز در اختیار دارد لذا معتقدم در شرایط فعلی کشورهای اسلامی باید دست به دست هم دهند و به یک محور تحویل شوند.
مردم غزه در برابر اسرائیل و قوی‌ترین ارتش‌های جهان تسلیم نمی شوند
در ادامه رمضان شریف رئیس ستاد بزرگداشت روز قدس در ارتباط زنده تلفنی اظهار کرد: طی 18 ماه گذشته حوادث متفاوتی در حوزه فلسطین اتفاق افتاده که جنبه‌های مثبت و منفی بسیاری داشته است و بر خلاف آن چیزی که دشمنان سعی دارند نشان دهند مردم غزه نه تنها در برابر اسرائیل بلکه قوی‌ترین ارتش های جهان تسلیم نمی‌شوند.
وی گفت: اکنون رژیم صهیونیستی در ضعیف‌ترین شرایط خود به سر می‌برد و تمام اندوخته‌های خود طی سال‌های اخیر از دست داده است و در افکار عمومی منفور به شمار می‌رود و روز قدس امسال می‌تواند انرژی مضاعفی را به محور مقاومت تزریق کند.
کوثری تاکید کرد: اکنون مبارزه با صهیونیسم به دانشگاه‌های آمریکا رسیده است و مردم جهان در حال آگاه شدن نسبت به جنایات این رژیم هستند و آزادی خواهان جهان حق مطلب را دریافتند که مردم غزه مظلوم هستند و روز قدس نیز اکنون یک پویش بین‌المللی است و محدود به کشورهای اسلامی نیست. 
یزدان پناه در پایان گفت: معتقدم طوفان الاقصی باید به یک طوفان جهانی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل شود.
منبع:+
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1385834/رژیم-صهیونیستی-با-چراغ-سبز-ترامپ-آتش-بس-را-نقض-کرد--رویکرد-اسرائیل-کوچاندن-مردم-غزه-است
بستن   چاپ