ایرانیان جهان
شوک بزرگ به صنعت حمل و نقل هوایی/ کاهش چشمگیر ظرفیت پروازها بین کانادا و آمریکا
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 11:32:02
ایرانیان جهان - کیوسک آنلاین تیتر کوتاه / 542
کدخبر:
133874
10 فروردین 1404
10:30
اقتصاد
در بخش کیوسک آنلاین هر روز نگاهی گذرا و کوتاه به صفحه نخست مهم‌ترین روزنامه های اقتصادی و بعضا غیراقتصادی در سراسر جهان داریم.
به گزارش تیتر کوتاه -خبرگزاری رویترز (Reuters) در بخش اقتصادی به گزارش خبر زیر پرداخت:
دولت فدرال آمریکا به‌طور بحث‌برانگیز بودجه حمایتی بخش کشاورزی را کاهش داده است، که تأثیرات گسترده‌ای بر مناطق روستایی داشته است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تری ییتس، کشاورز از ویرجینیای غربی، اخیراً با لغو قرارداد فروش کره خود به بانک‌های غذایی مواجه شده، زیرا برنامه‌ای که از بودجه دولتی تأمین می‌شد، متوقف شده است. کاهش بودجه فدرال منجر به لغو برنامه «توافقنامه تعاونی خرید غذای محلی» شده است که قرار بود 500 میلیون دلار به بانک‌های غذایی اختصاص دهد. این تصمیم کشاورزان محلی مانند ییتس و جانی اسپنگلر را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده است.
با وجود حمایت گسترده روستاییان از ترامپ در انتخابات، حالا بسیاری از آنها با تبعات این سیاست‌ها مواجه شده‌اند. کارشناسان هشدار می‌دهند که این کاهش بودجه نه‌تنها کسب‌وکارهای محلی را تهدید می‌کند، بلکه امنیت غذایی مناطق کم‌برخوردار را نیز به خطر می‌اندازد.
روزنامه آنلاین گاردین (The Gurdian) در بخش اقتصاد اعلام کرد:
جنگ تعرفه‌های ترامپ و سقوط 70 درصدی سفرهای هوایی بین کانادا و آمریکا
رزرو پروازهای بین کانادا و آمریکا بیش از 70 درصد کاهش یافته است. طبق داده‌های جدید شرکت OAG، جنگ تجاری ترامپ عامل اصلی این افت است. ظرفیت پروازها تا اکتبر 2025 ادامه خواهد یافت، و بیش از 320 هزار صندلی از مسیرهای هوایی بین دو کشور حذف شده است. بیشترین کاهش در ماه‌های اوج سفر تابستانی مشاهده می‌شود، و مسافران کانادایی به دلیل ابهامات اقتصادی و نگرانی‌های مهاجرتی از سفر به آمریکا اجتناب می‌کنند.
افزایش بازداشت‌های مهاجرتی در آمریکا نیز نقش مهمی در کاهش سفرها داشته است. برخی مسافران به دلیل گزارش‌های مربوط به بازداشت‌های گسترده اداره مهاجرت آمریکا (ICE)، احساس ناامنی کرده و سفرهای خود را لغو کرده‌اند.
با ادامه این روند، شرکت‌های هواپیمایی، به ویژه ایر کانادا، با چالش‌های جدی برای مدیریت کاهش تقاضا روبه‌رو خواهند شد.
هشدار ایرلند درباره از دست رفتن 80 هزار شغل در پی تهدیدهای تجاری ترامپ
دولت ایرلند هشدار داده که در صورت وقوع جنگ تجاری بین آمریکا و اتحادیه اروپا، ممکن است 80 هزار شغل در بخش شرکت‌های چندملیتی این کشور از دست برود. این هشدار به دنبال اعلام ترامپ مبنی بر اعمال تعرفه‌های جدید و اتهام‌های هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی آمریکا، درباره تقلب مالیاتی ایرلند مطرح شده است. ایرلند به اصلاحات مالیاتی خود تأکید دارد و رد اتهامات کرده است. تعرفه‌های ترامپ می‌تواند بخش‌های کلیدی اقتصاد ایرلند مانند داروسازی و چند صنعت دیگر را تحت تأثیر قرار دهد. کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که اقتصاد ایرلند در صورت تشدید تنش‌ها تا 3.7٪ کوچک خواهد شد. حزب شین فین نیز از تدابیر حمایتی مشابه پسا برگزیت حمایت کرده است.
شاخص – فصل 2 – قسمت پنجم/ به سامانه های آنلاین مبادلات طلا اطمینان کنیم؟
منبع:+
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1388737/شوک-بزرگ-به-صنعت-حمل-و-نقل-هوایی--کاهش-چشمگیر-ظرفیت-پروازها-بین-کانادا-و-آمریکا
بستن   چاپ