ایرانیان جهان
دست کم7 مهاجر نزدیک جزیره یونانی لسبوس غرق شدند
پنجشنبه 14 فروردين 1404 - 15:04:34
ایرانیان جهان - - گارد ساحلی یونان اعلام کرد که حداقل 7 مهاجر غیرقانونی از جمله یک پسر، یک دختر و دو زن امروز پنجشنبه در پی غرق شدن قایقشان در نزدیکی جزیره لسبوس یونان جان باختند. 
قایق مهاجران حدود ساعت 2 بامداد (به وقت محلی) توسط یک کشتی گشتزنی گارد ساحلی در شمال لسبوس شناسایی شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
تاکنون 23 نفر نجات یافته‌اند، اما عملیات جست‌و‌جو و نجات همچنان ادامه دارد. هنوز مشخص نیست که چند نفر در این قایق بوده‌اند.
یونان؛ دروازه اروپا برای مهاجران
یونان، واقع در گوشه جنوب شرقی اتحادیه اروپا، سال‌هاست که به عنوان مسیر اصلی مهاجران و پناهندگان غیرقانونی از خاورمیانه، آفریقا و آسیا به اروپا شناخته می‌شود. در سال 2015نزدیک به یک میلیون نفر به جزایر این کشور رسیدند. 
بر اساس آمار آژانس پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) در سال گذشته حدود 54 هزار مهاجر به یونان رسیدند که پس از ایتالیا، دومین رقم بالای ورود مهاجران در جنوب اروپا بود. اکثر آنها از طریق دریا وارد شدند. 
این حادثه بار دیگر خطرات سفر‌های نامنظم دریایی را برای مهاجران و پناهجویان برجسته می‌کند. افزایش تلاش‌ها برای مسیر‌های امن و قانونی مهاجرت همچنان یک چالش بزرگ برای اتحادیه اروپا و کشور‌های میزبان است. 
منبع: رویترز

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1392107/دست-کم7-مهاجر-نزدیک-جزیره-یونانی-لسبوس-غرق-شدند
بستن   چاپ