ایرانیان جهان
اروپا در برابر تعرفه‌های ترامپ متحد می‌شود
پنجشنبه 14 فروردين 1404 - 20:40:55
ایرانیان جهان - - به گزارش خبرگزاری بلومبرگ به نقل از منابعی، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، از اتحادیه اروپا خواسته است برای پاسخگویی قاطع به تعرفه‌های گمرکی آمریکا آماده شود.
فرانسه تهدید کرد در پاسخ به تعرفه‌های گمرکی ترامپ، بخش حیاتی آمریکایی را هدف قرار می‌دهد. این خبرگزاری به نقل از یکی از منبع آگاه گفت که پاریس می‌خواهد اطمینان حاصل کند که پاسخ اتحادیه اروپا به تعرفه‌های گمرکی آمریکا شامل همه ابزار‌های این بلوک برای حفاظت از منافع خود است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سوفی پریما، سخنگوی کابینه فرانسه روز پنجشنبه گفت: اروپا آماده جنگ تجاری با آمریکا است. مجموعه‌ای از اقدامات وجود دارد که ممکن است تا پایان ماه جاری بر سر آنها توافق شود و شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکایی (گوگل، آمازون، فیس بوک، اپل، مایکروسافت) را هدف قرار می‌دهد. 
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز چهارشنبه از اعمال تعرفه‌های گمرکی گسترده خبر داد که شامل اعمال تعرفه 25 درصدی بر خودرو‌های وارداتی و 20 درصدی بر سایر واردات می‌شود.
در همین راستا فدراسیون تجاری سوئیس Economiesuisse از دولت فدرال خواست تا به دنبال تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه 31 درصدی بر صادرات سوئیس، به سرعت عمل کند.
این سازمان این اقدام را بار جدی بر اقتصاد متکی به صادرات سوئیس خواند و هشدار داد که می‌تواند فضای سرمایه گذاری این کشور را کاهش دهد. این فدراسیون گفت: «تعرفه‌های جدید آمریکا نه تنها صادرات سوئیس را گران‌تر می‌کند، بلکه رقابت شرکت‌ها را تضعیف می‌کند و بر فضای سرمایه‌گذاری تأثیر منفی می‌گذارد».
منبع: آر تی

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1392337/اروپا-در-برابر-تعرفه‌های-ترامپ-متحد-می‌شود
بستن   چاپ