ایرانیان جهان
واژگونی مرگبار 2 اتوبوس و یک مینی بوس
شنبه 16 فروردين 1404 - 16:05:09
ایرانیان جهان - به گزارش پایگاه خبری 598، سرهنگ احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا از وقوع 3 مورد واژگونی وسایل نقلیه عمومی در محورهای منتهی به قم و سلفچگان در ساعات ابتدایی روز شنبه 16 فروردین خبر داد.
وی با اعلام این خبر اظهار داشت: ساعت 1 بامداد یک دستگاه اتوبوس ولوو متعلق به تعاونی شماره 1 ترمینال جنوب با 14 مسافر که از تهران به مقصد بروجرد در حال حرکت بود، در محور قم – اراک به علت لغزندگی جاده و عدم رعایت سرعت مطمئنه در هنگام ترمز، دچار واژگونی شد.
در این حادثه، 4 نفر از سرنشینان مجروح شدند. سرهنگ کرمی اسد ادامه داد: در ساعت 05:40 نیز یک دستگاه مینی‌بوس بنز متعلق به شهرک صنعتی سلفچگان که با 11 نفر مسافر از قم به سمت سلفچگان در حرکت بود، به دلیل عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه، واژگون شد. در این سانحه، 12 نفر از سرنشینان دچار جراحات شدند.
وی افزود: متأسفانه ساعت 06:45 صبح، حادثه‌ای دیگر رخ داد و یک دستگاه اتوبوس بنز متعلق به شرکت آریا کیمیا تک که با 34 مسافر در مسیر قم به سلفچگان در حال حرکت بود، به علت ترکیب دو عامل انسانی و فنی شامل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و اختلاف سطح بین جاده و شانه خاکی، واژگون شد. در این حادثه، یک نفر جان خود را از دست داد و 5 نفر دیگر مجروح شدند.
رئیس پلیس راه راهور فراجا تأکید کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که لغزندگی جاده به علت شرایط جوی و نقص‌های زیرساختی در این محور، نقش مهمی در وقوع این حوادث داشته‌اند. این منطقه به‌عنوان یکی از نقاط پرحادثه باید مورد توجه ویژه سازمان راهداری و وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد.
وی با ابراز تأسف از این حوادث ناگوار و آرزوی سلامتی برای مصدومان، از تمامی رانندگان خواست در شرایط نامساعد جوی، نهایت دقت را در کنترل وسیله نقلیه و رعایت سرعت مطمئنه به خرج دهند و خاطرنشان کرد: پلیس راه با همکاری دستگاه‌های مسئول، در حال انجام بررسی‌های کارشناسی و ارائه گزارش‌های تکمیلی به مراجع ذی‌ربط برای اصلاح زیرساخت‌ها و پیشگیری از تکرار اینگونه سوانح است.
گزارش خطا 0 پسندیدم لینک کوتاه کپی لینک اخبار ویژه

ایرانیان جهان

در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی رهبر انقلاب: دست دوستی و همکاری جمهوری اسلامی به سمت همه‌ دولت‌های اسلامی دراز است

ایرانیان جهان

تحلیل روز موضع جمهوری اسلامی در برابر تهدیدهای ترامپ: راهکارها و راهبردها

ایرانیان جهان

عملیات روانی یا جنگ واقعی؟! آیا آمریکا می‌تواند به ایران حمله کند؟

ایرانیان جهان

فیلم/ مشاعره جذاب کامران نجف‌زاده و حامد عسگری

ایرانیان جهان

‏حقیقتِ ماجرای «مهمل و پوچ» چیست؟ + فیلم

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

جدیدترین اخبار پربازدید ها قدرتنمایی جدید ایران در آفریقا شکوه حضور در باعزت‌ترین راهپیمایی‌ روز قدس/ همه ایران آمدند اعلام رسمی تعرفه های سنگین واردات از کشورهای مختلف از سوی ترامپ معیار رضایت خدا از بنده‌اش چیست؟ معاون اول رئیس‌جمهور پس از بازگشت از کیش به شمال رفت! تخصیص ارز به کالاهای اساسی در سال جاری 20 درصد کاهش خواهد یافت راهپیمایی امسال یکی از باعزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود ابوعلی، سایه‌ی سید هشدار روسیه به استفاده از ابزار نظامی علیه ایران تحلیل بیانات رهبر انقلاب در لحظه تحویل سال؛ اقتصاد، سرمایه‌گذاری و چالش‌های پیش‌رو تحلیل پیامدهای حمله پیشگیرانه ایران به پایگاه‌های آمریکا: سناریویی تعیین‌کننده؟ شهید رئیسی چگونه کشور را از پرتگاه «توافق وین» نجات داد؟ رقابت عجیب دو کاپیتان پرسپولیس در یک رکورد منفی سرکرده باند قاچاق انسان به کشور بازگردانده شد فشار AFC و تلنگری که فوتبال ایران را تکان داد؛ مدیران بلای جان ورزش! عملیات روانی یا جنگ واقعی؟! آیا آمریکا می‌تواند به ایران حمله کند؟ دلایل ده گانه برای رد احتمال جنگ بین ایران و آمریکا آمریکا جرئت حمله به ایران را ندارد آمریکا از مواجهه با ایران می‌ترسد واکنش کشورهای مختلف به تعرفه های سنگین ترامپ

ایرانیان جهان

پربحث ترین عناوین فشار افکار عمومی، پزشکیان را مجبور به عزل دبیری کرد (1 نظر) پر طرفدار ترین ها تحلیل پیامدهای حمله پیشگیرانه ایران به پایگاه‌های آمریکا: سناریویی تعیین‌کننده؟ عملیات روانی یا جنگ واقعی؟! آیا آمریکا می‌تواند به ایران حمله کند؟ زلنسکی هم همینطوری فکر میکرد .... !!! سرکرده باند قاچاق انسان به کشور بازگردانده شد دبیرکل گردان‌های سیدالشهدای عراق: در کنار ایران ایستاده‌ایم معاون اول رئیس‌جمهور پس از بازگشت از کیش به شمال رفت! روایتی از احوالات شهید جمهور قبل از جلسه‌ای که به اولین حمله تاریخ ایران به سرزمینهای اشغالی منجر شد نیازمندیها تبلیغات متنی در 598 09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام تماس با ما درباره ما پیوند ها جستجو آرشیو آب و هوا اوقات شرعی خبرنامه نظرسنجی RSS تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به 598 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. / طراحی و تولید: "ایران سامانه"

ایرانیان جهان



http://www.ilandnews.ir/fa/News/1393893/واژگونی-مرگبار-2-اتوبوس-و-یک-مینی-بوس
بستن   چاپ