ایرانیان جهان
اختلاف بین سیاسیون پاکستانی بر سر مذاکره با طالبان
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 10:09:22
ایرانیان جهان - نخست‌وزیر سابق پاکستان در انتقاد از تلاش دولت محلی خیبرپختونخوا برای مذاکره با طالبان تصریح کرد گفتگو با افغانستان در حوزه صلاحیت ایالت خیبرپختونخوا نیست. - اخبار بین الملل -
به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «شاهد خاقان عباسی» نخست‌وزیر پیشین پاکستان با انتقاد از تلاش دولت محلی خیبرپختونخوا برای مذاکره با حکومت طالبان، تصریح کرد گفتگو با افغانستان در حوزه صلاحیت ایالت خیبرپختونخوا نیست.
وی تأکید کرد روابط خارجی پاکستان به‌طور انحصاری در اختیار دولت مرکزی است و هشدار داد دخالت مستقیم مقامات ایالتی ممکن است به جای حل مسائل حساس، وضعیت را پیچیده‌تر کند.
«علی امین گنداپور» سر وزیر ایالت خیبرپختونخوا به دنبال افزایش تنش بین پاکستان و حکومت طالبان، خواستار مذاکره مستقیم با مقامات کابل شده است.
تحریک انصاف: مذاکره با طالبان تنها راه صلح در منطقه استپاکستان افغانستان را مقصر تروریسم می‌داند اما مذاکره نمی‌کند گنداپور همچنین گفته بود طالبان با مذاکره درباره مسائل امنیتی موافقت کرده و کمیته‌ای هم برای پیشبرد امور تشکیل شده است اما حکومت فدرال پاکستان در این مورد با ایالت خیبرپختونخوا همکاری نمی‌کند.
در حال حاضر حکومت محلی ایالت خیبرپختونخوا در کنترل حزب تحریک انصاف به رهبری عمران خان است اما حکومت فدرال در کنترل احزاب مخالف تحریک انصاف قرار دارد.
انتهای پیام/.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1394541/اختلاف-بین-سیاسیون-پاکستانی-بر-سر-مذاکره-با-طالبان
بستن   چاپ