ایرانیان جهان
سهم 26 درصدی مشارکت زنان 25 تا 29 سال در فعالیت‌های اقتصادی کشور
دوشنبه 18 فروردين 1404 - 10:40:23
ایرانیان جهان - به گزارش ؛ اعظم درویش خضری اظهار کرد: موضوع کارآفرینی برای زنان در همه دنیا مطرح است و از هر 6 زن در دنیا یک نفر قصد دارد در آینده نزدیک یک کسب‌وکار راه‌اندازی کند.
وی ادامه داد: اشتیاق کارآفرینی در بین زنان بسیار بالا است؛ در کشورهای کم‌درآمد، حدود 28 درصد زنان و در کشورهای پردرآمد نیز حدود 11 درصد به کارآفرینی علاقه دارند همچنین در غرب آسیا و آفریقا از هر سه زن یک نفر تمایل به کارآفرینی دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
عضو مجمع کارآفرینی زنان ارزش آفرین اضافه کرد: از هر 10 زن در سراسر جهان، یک زن در مراحل اولیه شروع یک کسب‌وکار در مقایسه با یک مرد از هر هشت مرد است و با توجه به ظرافت‌های روحی بانوان و توجه آنان به نیازهای روز، تفکر نو را در ایجاد کسب و کار وارد می‌کنند.
درویش خضری با اشاره به داده‌های مرکز آمار ایران در مورد سیمای جمعیتی کشور، افزود: در سال 1403، تعداد 29.6 میلیون نفر از جمعیت 42.6 میلیون نفری زنان، در سن اشتغال یعنی از 15 تا 64 سال قرار دارند و زنان در گروه سنی 25 تا 29 سال بیشترین مشارکت اقتصادی معادل حدود 26 درصد را دارند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1395581/سهم-26-درصدی-مشارکت-زنان-25-تا-29-سال-در-فعالیت‌های-اقتصادی-کشور
بستن   چاپ