ایرانیان جهان
سرمربی سابق استقلال، کاندید بهترین مربی آفریقا!
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 11:15:49
ایرانیان جهان - به گزارش "ورزش سه"، پیتسو موسیمانه، سرمربی اهل آفریقای جنوبی که با امید ایجاد تغییر و بازگرداندن استقلال به مسیر موفقیت به‌عنوان جانشین جواد نکونام به فوتبال ایران آمد، هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند. استقلال تحت هدایت او در زمینه کسب نتایج پیشرفت محسوسی نداشت و هواداران نیز نسبت به عملکرد تیم با تردید و انتقاد مواجه بودند.
در نهایت، موسیمانه تصمیمی غیرمنتظره گرفت و به‌صورت یک‌طرفه قرارداد خود با باشگاه استقلال را فسخ کرد؛ اقدامی که واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت. با این حال، در شرایطی که دوران حضور او در استقلال با ناکامی به پایان رسید، اکنون خبر رسیده که موسیمانه در میان نامزدهای دریافت جوایز برترین‌های فوتبال قاره آفریقا قرار گرفته است. نام او در فهرست کاندیداهای بخش "بهترین مربی سال قاره آفریقا" در جوایز 2025 دیده می‌شود. پرسی تاو، بازیکن تیم ملی آفریقای جنوبی و از گزینه‌های مورد علاقه موسیمانه برای پیوستن به استقلال، نیز در بخش بهترین بازیکن سال نامزد شده است.

ایرانیان جهان

نامزدی موسیمانه در میان بهترین‌های سال قاره، آن هم در شرایطی که او طی ماه‌های اخیر هیچ دستاورد خاصی در عرصه مربیگری نداشته، موضوعی عجیب و محل بحث محسوب می‌شود. در بخش بازیکنان نیز نام‌های بزرگی چون محمد صلاح، ویکتور اوسیمن، آدمولا لوکمن و سایر ستارگان قاره به چشم می‌خورند. این انتخاب‌ها با رأی مستقیم مردم انجام می‌شود و انتظار می‌رود واکنش‌های مختلفی نسبت به فهرست اعلام شده شکل بگیرد.

ایرانیان جهان


http://www.ilandnews.ir/fa/News/1396968/سرمربی-سابق-استقلال،-کاندید-بهترین-مربی-آفریقا!
بستن   چاپ