ایرانیان جهان
موضوع دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا در استانبول
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 10:52:53
ایرانیان جهان - طبق اطلاعات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، دیپلمات‌های روسیه و ایالات متحده در نشست پیش‌روی خود در استانبول درباره اوکراین گفت‌وگو نکرده، بلکه موضوع اصلی مذاکرات فعالیت سفارتخانه‌های دو کشور خواهد بود. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، دور جدیدی از مذاکرات میان هیئت‌های روسی و آمریکایی برای روز پنجشنبه، 10 آوریل (21 فروردین ماه) در شهر استانبول ترکیه برنامه‌ریزی شده است.
تامی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه ایالات متحده، شب گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد که دیپلمات‌های روسی و آمریکایی در مذاکرات پیش‌رو در استانبول موضوع فعالیت سفارتخانه‌ها را بررسی خواهند کرد و مسئله حل‌وفصل بحران اوکراین در دستور کار این نشست قرار ندارد.
وی توضیح داد: «در دهم آوریل، هیئت‌های آمریکا و روسیه برای دومین بار در استانبول دیدار خواهند کرد تا در خصوص پیشرفت در تثبیت هرچه بیشتر فعالیت نمایندگی‌های دیپلماتیک دو کشور گفت‌وگو کنند. در این مذاکرات هیچ موضوع سیاسی یا امنیتی مطرح نخواهد شد؛ اوکراین کاملاً خارج از دستور کار است. تمرکز مذاکرات صرفاً بر کار سفارتخانه‌هاست و نه بر عادی‌سازی روابط دوجانبه، که همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، تنها زمانی ممکن خواهد بود که صلح میان روسیه و اوکراین برقرار شود.»
روز سه‌شنبه وزارت امور خارجه روسیه به نوبه خود اعلام کرده بود که سرپرستی هیئت‌های نمایندگی دو کشور در مذاکرات آتی در استانبول، از سوی مسکو برعهده "الکساندر دارچیف"، سفیر جدید روسیه در واشنگتن و از طرف آمریکا "سوناتا کولتر"، معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور روسیه و اروپای مرکزی خواهد بود و دیگر شرکت‌کنندگان، نمایندگانی از دستگاه‌های دیپلماسی دو کشور خواهند بود. این وزارتخانه نیز یادآور شد که دور دوم مذاکرات به عادی‌سازی عملکرد نمایندگی‌های دیپلماتیک دو کشور اختصاص دارد.
ادامه تماس‌ها بین روسیه و آمریکا پس از مذاکرات ریاضتحولات اوکراین|12 ساعت مذاکرات روسیه و آمریکا درباره آتش‌بسکرملین: برای بازگشت به پیمان استارت اعتماد متقابل لازم است پیش از این، نمایندگان روسیه و آمریکا در تاریخ 27 مارس در استانبول دیدار کرده بودند. آن مذاکرات بیش از شش ساعت به طول انجامید و موضوع آن نیز فعالیت مأموریت‌های دیپلماتیک دو کشور در واشنگتن و مسکو بود.
روابط میان مسکو و واشنگتن از تاریخ 18 فوریه و با دیدار هیئت‌های بلندپایه دیپلماتیک دو کشور در ریاض وارد روندی از بازسازی شد. در جریان آن دیدار، طرفین توافق کردند شرایط لازم را برای ازسرگیری کامل همکاری‌های دوجانبه، رفع محدودیت‌های فعالیت سفارتخانه‌ها و آغاز روند حل‌وفصل بحران اوکراین فراهم کنند.
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1398382/موضوع-دور-جدید-مذاکرات-روسیه-و-آمریکا-در-استانبول
بستن   چاپ