ایرانیان جهان
آغاز عملیات دیوار آهنین اسرائیل در کرانه باختری
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 17:37:14
ایرانیان جهان - ایرنا / ارتش رژیم صهیونیستی با گسترش عملیات نظامی خود در مناطق مختلف کرانه باختری از آغاز عملیات نظامی جدید در نابلس واقع در شمال کرانه باختری خبر داد.
به گزارش شبکه المنار، همزمان با آغاز عملیات جدید نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در نابلس با عنوان «دیوار آهنین»، سه گردان این رژیم در اردوگاه آوارگان بلاطه مستقر شدند.
یورش به اردوگاه بلاطه در حالی است که از سه ماه گذشته تجاوزات رژیم صهیونیستی به اردوگاه‌های شمال کرانه باختری ادامه دارد و تاکنون به ویرانی اردوگاه‌های جِنین، طولکرم و نور شمس و آواره کردن ساکنان آن منجر شده است.
بامداد امروز نیز نظامیان رژیم صهیونیست به برخی مناطق کرانه باختری یورش برده و تعدادی از فلسطینیان را بازداشت و تعدادی از خانواده‌ها را با زور سلاح وادار کردند خانه‌های خود در اردوگاه بلاطه را ترک کنند.
تجاوزات ارتش رژیم صهیونیستی به شهرهای طولکرم، جِنین و اردوگاه‌های آوارگان در شمال کرانه باختری برای سومین ماه متوالی ادامه دارد.
بازار
بر اساس این گزارش، تجاوزات نیروهای اشغالگر به شهر طولکرم و اردوگان آن برای هفتاد و سومین روز متوالی و یورش به اردوگاه نورشمس برای شصتمین روز متوالی دارد.
منابع محلی گزارش دادند که نیروهای اشغالگر با خودروهای زرهی و خودروهای نظامی به طولکرم یورش بردند و در نتیجه تجاوز نظامیان اشغالگر به طولکرم و اردوگان آن 13 نفر از جمله یک کودک و دو زن به شهادت رسیدند و علاوه بر آن ده‌ها نفر نیز بازداشت شده‌اند.
همچنین تجاوزات رژیم صهیونیستی باعث ویرانی گسترده زیرساخت‌ها، خانه‌ها، مراکز تجاری و خودروها شده است و طبق اعلام منابع فلسطینی رژیم اشغالگر 396 خانه در اردوگاه‌های طولکرم و نورشمس را به طور کامل و 2 هزار و 573 خانه را به طور جزئی تخریب کرده است.
از سوی دیگر نظامیان صهیونیست از صبح امروز در حال تیراندازی گسترده در اردوگاه جِنین هستند در حالی که ساکنان آن را با زور مجبور به تخلیه خانه‌های خود کرده و اکنون این اردوگاه خالی است اما همچنان بولدوزرهای صهیونیستی به خاکبرداری و تخریب زیرساخت‌ها ادامه می‌دهند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1399016/آغاز-عملیات-دیوار-آهنین-اسرائیل-در-کرانه-باختری
بستن   چاپ