ایرانیان جهان
سقوط آزاد در برنابئو؛ رئال مادرید در آستانه وداع تلخ با لیگ قهرمانان اروپا
پنجشنبه 21 فروردين 1404 - 15:06:37
ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار ورزشی ایونا به نقل از ورزش سه , نتیجه این باخت 3-0 مقابل آرسنال این است که رئال مادرید عملاً از لیگ قهرمانان حذف شده، هرچند کسی جرأت نمی‌کند این را بلند بگوید، چون برج‌های بلندتر از این هم در برنابئو فرو ریخته‌اند.
هفته آینده هر اتفاقی ممکن است بیفتد، اما با این نمایش، به احتمال زیاد آن بازی، خداحافظی قهرمان را تأیید خواهد کرد.
برنابئو می‌تواند معجزه کند و باید فعلاً به آن فرصت داد، اما ترکیب فعلی مادرید به نظر نمی‌رسد در شرایطی باشد که بتوان به چنین چیزی فکر کرد. رئال مدت‌هاست که با آتش بازی می‌کند. درست است که دو گل اول از دو ضربه آزاد مستقیم و بی‌نقص دکلان رایس به ثمر رسید. او ضربه‌زننده خوبی بود، اما این بار حتی خودش هم باور نمی‌کرد چنین ضربه‌هایی بزند. کسی چنین شوت‌هایی از او به خاطر نداشت. با این حال، این موضوع بهانه‌ای نیست که رئال را از تقدس خارج کنیم. آن‌ها بدترین نیمه دوم خود را در مدت‌ها تجربه کردند، درست زمانی که معمولاً نیمه دوم‌ها نقطه قوتشان است. انگار برای تحقیر شدن آمده بودند.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

آنچلوتی خیلی دیر به فکر تعویض افتاد. چه بر سر وینیسیوس و رودریگو آمده؟ نه هستند و نه امیدی به آن‌ها هست. تنها کسی که در نیمه اول سربلند بود، بلینگام بود که حتی یک گل را از روی خط دروازه بیرون کشید. او با کسالت از زمین بیرون رفت، که طبیعی بود. انگار بقیه در ارکستر او نمی‌نوازند.
رئال مادرید با سرعتی دیوانه‌وار به پایان یک چرخه نزدیک می‌شود. شکست همیشه بد نیست، اما نحوه باختن است که اهمیت دارد. و رئال واقعاً در این بازی در میدان حضور نداشت. حتی یک گل هم نزد، با اینکه آنچلوتی گفته بود مادرید همیشه گل می‌زند. این بار ولی نه خبری از رئال بود نه گلزنی.
سقوط آزاد در برنابئو: آرسنال، رئال مادرید را در شب فراموشی تحقیر کرد دکلان رایس بهترین بازیکن دیدار رئال‌مادرید و آرسنال شد بخوانید
به گزارش ایونا نیوز ، شکست سنگین 3-0 رئال مادرید مقابل آرسنال در دیدار رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، نه تنها یک نتیجه دردناک، بلکه نشانه‌ای از پایان یک دوران باشکوه در سانتیاگو برنابئو بود. با وجود اینکه در فوتبال هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست و معجزه‌های برنابئو شهره خاص و عام است، اما نمایش ضعیف شاگردان کارلو آنچلوتی در این دیدار، به ویژه در نیمه دوم که همواره نقطه قوت آن‌ها محسوب می‌شد، امیدها برای جبران در دیدار برگشت را به شدت کمرنگ کرده است. دریافت دو گل از ضربات آزاد تماشایی دکلان رایس نیز نمی‌تواند توجیهی برای عملکرد سراسر ضعف رئال در این مسابقه باشد. به نظر می‌رسد که کهکشانی‌ها مدت‌هاست با آتش بازی می‌کنند و این شکست سنگین، می‌تواند مهر تاییدی بر خداحافظی زودهنگام آن‌ها با رویای قهرمانی در اروپا باشد؛ فصلی که هواداران مادریدی ترجیح می‌دهند هرچه زودتر به دست فراموشی سپرده شود.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1399983/سقوط-آزاد-در-برنابئو؛-رئال-مادرید-در-آستانه-وداع-تلخ-با-لیگ-قهرمانان-اروپا
بستن   چاپ