ایرانیان جهان
نباید انتظارات زیادی در کوتاه‌مدت از مذاکرات با آمریکا داشته باشیم/ با ترامپ تنها باید نقد معامله کرد
جمعه 22 فروردين 1404 - 00:07:09
ایرانیان جهان - برنامه گفت و گوی ویژه خبری با حضور محمد جواد لاریجانی کارشناس مسائل سیاسی به تحلیل مذاکرات روز شنبه ایران و آمریکا پرداخت.
لاریجانی گفت: در برجام می‌گفتند که ما به پروژه‌های اتمی شما مشکوک هستیم. تمام تئوری برجام بر این اساس بود. در برجام ما هزینه‌هایی دادیم و به اشتباه به آن‌ها اعتماد کردیم. اولین بحث ما در این مذاکرات مطالبه است، حرف ما مشخص است که آن‌ها در قدم اول باید نشان دهند که پایبند به قراردادشان هستند و مثل برجام به راحتی از قرارداد خود بیرون نمی‌روند.
او ادامه داد: ما از توانمندی‌های هسته‌ای خود کوتاه نمی‌آییم، ما روی خواسته‌هایمان ایستادگی می‌کنیم. دلیل عنوان شدن مذاکرات غیر مستقیم این است که چشم انداز روشنی در این مورد نداریم. امیدواریم در قدم‌های اول رفع تحریم‌ها را ببینیم، اما این که بیاییم یک توافق کامل جدیدی ببندیم آن هم با چنین آدمی مثل ترامپ کاملا غلط است. حرف‌های او اعتباری ندارد و با ترامپ تنها باید نقد معامله کرد.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1400415/نباید-انتظارات-زیادی-در-کوتاه‌مدت-از-مذاکرات-با-آمریکا-داشته-باشیم--با-ترامپ-تنها-باید-نقد-معامله-کرد
بستن   چاپ