ایرانیان جهان
پاناما و آمریکا توافق جدید امضا کردند
جمعه 22 فروردين 1404 - 17:15:53
ایرانیان جهان - مشرق / پاناما در بحبوحه درخواست‌های ایالات متحده برای بازگرداندن این کانال به آمریکا، توافقی را برای استقرار نیروهای این کشور در امتداد کانال پاناما برای آموزش، تمرین یا فعالیت‌های دیگر امضا کرد.
 رسانه‌های فرانسوی خبر داده‌اند که این توافق در روز پنجشنبه بین مقامات ارشد امنیتی دو کشور به امضا رسیده است.
این رسانه‌ها تأکید کرده‌اند که پاناما در این توافق اجازه ایجاد پایگاه‌های دائمی را به آمریکا نداده است.
توافق جدید در شرایطی امضا شده که پیش‌تر رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ تنها مدتی کوتاه پس از بازگشت به کاخ سفید خواستار بازگردانده شدن کانال پاناما به ایالات متحده شده بود.
مسئولان آمریکایی حتی گزینه‌های نظامی را هم مطرح کرده بودند.
این توافق به ایالات متحده قدرت گسترده‌ای می‌دهد تا تعداد نامشخصی از نیروهای خود را در کانال پاناما مستقر کند.
بازار
رسانه‌ها درعین‌حال به سابقه نقض معاهده‌های بین‌المللی و توافق‌ها توسط رئیس‌جمهور آمریکا اشاره و تأکید کرده‌اند که ممکن است ترامپ به این توافق نیز پایبند نماند.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1401122/پاناما-و-آمریکا-توافق-جدید-امضا-کردند
بستن   چاپ