ایرانیان جهان
بقائی: مذاکره مسقط برای آزمودن جدیت آمریکا بود
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 16:34:07
ایرانیان جهان - آفتاب‌‌نیوز :
«اسماعیل بقائی» روز یکشنبه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در ارتباط با گفت‌و‌گو‌های روز گذشته ایران و آمریکا در عمان تصریح کرد: مذاکرات دیروز اولین دور از گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم بین ایران و آمریکا در ارتباط با موضوع رفع تحریم‌های غیرقانونی و بحث هسته‌ای بود.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران گفت: بار‌ها گفته‌ایم و در عمل هم نشان داده‌ایم که برای اطمینان‌سازی از ماهیت صلح‌آمیز فعالیت‌های هسته‌ای ایران هیچ نگرانی و مانعی نداریم و در عمل این موضوع را طی 2 دهه گذشته ثابت کرده‌ایم.
بقائی اظهار کرد: آنچه که دیروز اتفاق افتاد نشستی برای آزمون جدیت و نیت طرف مقابل با توجه به اینکه ما سابقه بد عهدی طولانی و متعدد از آمریکایی‌ها مشاهده کرده‌ایم.
2 طرف قبول داشتند که این گفت‌و‌گو‌ها سازنده و در فضای محترمانه انجام شد
سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه «مذاکرات دیروز با وساطت و میانجیگری وزیر امور خارجه عمان انجام شد و ایشان چهار دور بین 2 طرف رفت و برگشت داشتند و پیام‌ها، مواضع و چارچوب‌های کلی هر یک از 2 طرف را منتقل کردند»، ادامه داد: در نهایت همانطور که اشاره شد 2 طرف قبول داشتند که این گفت‌و‌گو‌ها سازنده و در فضای محترمانه انجام شد.
بقائی در پاسخ به این سوال که آیا در جریان گفت‌و‌گو‌های دیروز خواسته‌ها و شروط 2 طرف مورد تبادل قرار گرفت، گفت: در هر مذاکره از این دست در جلسه اول چارچوب‌های کلی تبادل می‌شود و هر 2 طرف مشخص می‌کنند که در چه قالب و در چه موازین و مشخصاتی حاضر هستند که در مورد اصل موضوع گفت‌و‌گو کنند. 
وی در پایان سخنان خود در این گفتگوی تلویزیونی از عملکرد رسانه ملی و همچنین دیگر رسانه‌ها در پوشش اخبار مذاکرات تشکر کرد و گفت: در واقع دیروز یک آزمون و نمایشی از توانمندی رسانه‌ای ایران بود.
منبع: خبرگزاری ایسنا

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1404244/بقائی--مذاکره-مسقط-برای-آزمودن-جدیت-آمریکا-بود
بستن   چاپ