ایرانیان جهان
تامین امنیت قضایی برای سرمایه‌گذاران در راستای تخقق شعار سال
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 11:16:36
ایرانیان جهان - دادستان کل کشور گفت: مجموعه دستگاه قضایی در راستای تحقق شعار سال امنیت حقوقی و قضایی فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران را فراهم می‌کند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، همزمان با سفر رئیس قوه قضاییه و هیأت عالی‌رتبه قضایی به استان همدان، امروز حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد روز دوشنبه در حاشیه بازدید از شرکت کنترل گاز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال دستگاه قضایی برنامه ویژه برای تحقق شعار سال پیش بینی کرده و در راستای تحقق شعار سال امنیت حقوقی و قضایی فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران را فراهم می کند.
وی عنوان کرد: مجموعه قضایی دنبال این است که برای سرمایه‌گذار امنیت قضایی ایجاد و از فعالان اقتصادی حمایت حقوقی کند به همین سبب چنانچه فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران در حوزه حقوقی و قضایی نیاز به کمک داشتند با آنها مساعدت لازم انجام می‌گیرد.
دادستان کل کشور افزود: ایجاد امنیت حقوقی و قضایی مصادیق مختلف دارد که در این راستا همه دادستان ها و رؤسای دادگستری مأمور شدند که ارتباط مستقبم با مراکز تولیدی و فعالان اقتصادی داشته باشند.
حجت‌الاسلام موحدی‌آزاد تاکید کرد: به طور حتم قوه قضاییه مجری نیست بلکه مطالبه گر و پیگیر حل مشکلات حقوقی و قضایی فعالان اقتصادی است.
دادستان کل کشور با بیان اینکه امکانات به اندازه کافی در کشور وجود دارد و فقط اراده می خواهد افزود: اینکه ما خودمان را باور کنیم همانگونه که امام راحل(ره) فرمودند: «ما اگر خود را باور کنیم خیلی پیشرفت می‌کنیم».
انتهای پیام/

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1405208/تامین-امنیت-قضایی-برای-سرمایه‌گذاران-در-راستای-تخقق-شعار-سال
بستن   چاپ