ایرانیان جهان
تاکید رئیس جمهور چین بر بی‌نتیجه بودن جنگ تجاری
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 12:42:58
ایرانیان جهان - - همزمان با آغاز سفر شی جین پینگ، رئیس جمهور چین به ویتنام، رسانه‌های دولتی امروز دوشنبه گزارش دادند او اعلام کرده است که حمایت گرایی به چیزی منجر نمی‌شود و هیچ برنده‌ای در جنگ تجاری وجود نخواهد داشت.
رئیس جمهور چین برای تقویت روابط تجاری کشورش و معرفی آن به عنوان یک شریک قابل اعتماد، برخلاف آمریکا که تهاجم تجاری جهانی را آغاز کرده است، سفری به جنوب شرق آسیا را آغاز کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به گفته وزارت خارجه چین، رئیس جمهور این کشور قرار است از ویتنام، مالزی و کامبوج بازدید و در آنجا با همتایان خود دیدار کند. این اولین سفر او به خارج از چین در سال جاری خواهد بود. به نقل از خبرگزاری رسمی چین، شی جین پینگ در مقاله‌ای برای روزنامه نان دان ویتنام نوشت: دو کشور ما باید قویا از سیستم تجاری چندجانبه، ثبات زنجیره‌های صنعتی و تامین جهانی و محیط باز و همکاری بین‌المللی حمایت کنند». او تاکید کرد که جنگ تجاری و جنگ تعرفه‌ها هیچ برنده‌ای ایجاد نمی‌کند و حمایت گرایی به جایی نمی‌رسد.
سفر رئیس جمهور چین در حالی انجام می‌شود که غول اقتصادی آسیا به دنبال این است که خود را به عنوان یک شریک باثبات معرفی کند، برخلاف آمریکا که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آن، تهاجم تجاری جامعی را با تعرفه‌های جدید آغاز کرده است. این اقدام بازار‌های جهانی را شوکه کرد و پکن را وادار کرد که به همان اندازه واکنش نشان دهد.
شی در روز‌های دوشنبه و سه شنبه به ویتنام سفر خواهد کرد که اولین سفر او از دسامبر 2023 به این کشور است. شی در مقاله خود که روز دوشنبه در روزنامه ویتنامی منتشر شد، تاکید کرد که پکن و هانوی قادر به حل این اختلافات از طریق گفت‌و‌گو هستند. به گزارش خبرگزاری رسمی چین، او نوشت: ما باید درگیری‌ها را به درستی مدیریت کنیم و از صلح و ثبات در منطقه خود محافظت کنیم.
منبع: الشرق الاوسط

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1405400/تاکید-رئیس-جمهور-چین-بر-بی‌نتیجه-بودن-جنگ-تجاری
بستن   چاپ