ایرانیان جهان
تسهیلات ساخت بانک مسکن افزایش یافت
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 16:34:38
ایرانیان جهان - به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن - هیبنا؛ تسهیلات خرید و ساخت واحد مسکونی به صورت مستمر در بانک مسکن به مشتریان اعطا می‌شود.
پرداخت تسهیلات در بخش مسکن و ساختمان به دلیل رابطه بسیار زیاد این بخش با سایر بخش‌های اقتصادی، موجب ایجاد رشد اقتصادی و اشتغال می‌شود. سقف تسهیلات ساخت واحد مسکونی در سال 1404 برای سازندگانی که از روش‌های نوین و فناوری های ساخت استفاده می‌کنند و برای هر واحد مسکونی در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، مشهد، تبریز، کرج، اهواز، بندرعباس، بوشهر، قم، ساری و رشت 12 میلیارد ریال است.
سقف تسهیلات ساخت در سایر مراکز استان‌ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت 11 میلیارد ریال و در سایر شهرها نیز 9 میلیارد ریال است که به مرور و متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به سازندگان پرداخت می‌شود.

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1405856/تسهیلات-ساخت-بانک-مسکن-افزایش-یافت
بستن   چاپ