ایرانیان جهان
انتقاد تند نماینده مجلس از رسایی: «دست از تحریف مجوز رهبری بردارید»
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 17:30:28
ایرانیان جهان - به گزاش اکوایران، مجتبی زارعی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، امروز -25 فروردین- به اظهارات اخیر حمید رسایی، نماینده پایداری مجلس پیرامون دلیل اجازه مذاکره از سوی رهبر معظم انقلاب، واکنش نشان داد.
زارعی خطاب به رسایی نوشت: «ایشون مدعیست: رهبری به این خاطر مجوز مذاکره صادرفرمود تا مسئولین خوشبین به آمریکا و مردم بفهمند که مذاکره راه حل نیست؟! این خط بیانگر دروغ وجود اختلاف درحاکمیت ودست بسته بودن رهبری را تبلیغ می‌کند!»
او افزود: «چرا دروغ می‌گویید؟! چرادروغ خودبه امام حکیم را از بلند گوی مجلس منتشر می‌کنید؟!»
انتقاد تند جریان پایداری از مذاکرات مسقط حمید رسایی، نماینده جبهه پایداری روز گذشته -24 فروردین- گفت: همه می‌دانیم که نظر رهبر معظم انقلاب بر عدم اعتماد به آمریکا و بر بی‌فایده بودن مذاکره با شیطان بزرگ است.
رهبر انقلاب فرمودند تحریم‌ها بیشتر می‌شود و گره‌ها کورتر می‌شود. وی ادامه داد: همه هم می‌دانیم که مذاکرات فعلی در قالب مذاکره غیر مستقیم با اذن رهبر انقلاب بوده، آن هم برای اینکه برخی از خواص و برخی از مسئولین که همچنان خوشبین هستند مجدداً عهدشکنی و غیرمنطقی بودن مقامات آمریکایی را درک کنند.
رسایی تصریح کرد: ما از مذاکره‌کنندگان حمایت می‌کنیم مشروط بر حرکت در چارچوب تعیین شده توسط رهبر انقلاب باشد، امور کشور متوقف بر مذاکره نشود و وزارت‌خانه‌های دیگر ننشینند و منتظر نباشند ببینند در مسقط چه اتفاقی می‌افتد. وزارتخانه‌های دیگر کار خود را انجام بدهند و امور را متوقف بر مذاکره نکنند.
در ادامه نیز امیرحسین ثابتی، نماینده دیگر جبهه پایداری در بهارستان نیز در جلسه علنی دیروز بهارستان در تذکری درباره مذاکراه غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان، گفت: بعد از صحبت‌های صریح رهبر انقلاب که گفتند مذاکرات شرافتمندانه و عاقلانه نیست چه شد و چه فعل و انفعلاتی رخ داد که این بحث اتفاق افتاد، شاید این در زمان خودش بعدا افشا و مشخص شود.
او با بیان اینکه برای ارزیابی نتیجه مذاکرات نباید جو زده یا عجولانه عمل کنیم، ادامه داد: برای ارزیابی نتیجه مذاکرات باید ببینیم جزئیات آن چه خواهد بود. جزئیات هم چند معیار مشخص دارد، اگر تحریم های نفتی و بانکی لغو شود و ما بتوانیم به طرف مقابل ثابت کنیم که دنبال ساخت سلاح نیستیم این می تواند توافق خوبی باشد اما اگر هر چیز غیر این باشد، یعنی تکرار خسارت.
به گزارش ایرنا، نماینده مردم تهران در مجلس خطاب به دولت، گفت: اگر بتوانید تحریم‌ها را با مذاکره لغو کنید خوب است اما تجربه نشان داده است که این مسیر به نتیجه نخواهد رسید و آمریکا زیر بار نمی رود، از این رو به جای منت از استکبار خارجی که تحریم ها را لغو کند یا نکند به جنگ استکبار داخلی بروید.
خبر مرتبط

ایرانیان جهان

مذاکرات عمان در کانون توجه مجلس؛ بهارستان حامی تیم مذاکره‌کننده نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با تمرکز بر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان، از عملکرد تیم مذاکره‌کننده به راهبری سیدعباس عراقچی حمایت کردند. آن‌ها ضمن تأکید بر رعایت خطوط قرمز و منویات مقام معظم رهبری، خواستار حفظ عزت ملی در این گفت‌وگوها شدند.
همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس نیز در واکنش به تذکر نماینده تهران درباره مذاکرات عمان گفت: شما نمی‌توانید از طرف مجلس سخن بگویید که مجلس در جریان (مذاکرات) نبوده؛ مجلس حتماً در جریان بوده است.
مهدی کوچک‌زاده، نماینده تهران در تذکر اعلام کرد: ای ملت ایران، اکنون لحظه حساسی است و مراقب باشید؛ نمی‌خواهم بگویم آن‌چه اکنون اتفاق می‌افتد، نباید رخ دهد و شاید چاره‌ای جز این نداریم ولی دوست و دشمن را تشخیص دهید. ملت ایران بدانید که مجلس هیچ اطلاعی از این مذاکرات ندارد، ولی حالا که بناست این اقدام با تلخی کامل صورت گیرد، ما مخالفتی نمی‌کنیم.
خبر مرتبط

ایرانیان جهان

مسقط، میزبان دور نخست مذاکرات 23 فروردین دور نخست گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات‌متحده آمریکا درباره رفع تحریم‌ها و برنامه هسته‌ای ایران، با میانجی‌گری وزیر امور خارجه عمان برگزار شد. در این نشست، سیدعباس عراقچی و استیو ویتکاف، نمایندگان ارشد دو کشور، مواضع خود را از طریق واسطه عمانی تبادل کردند.
گفت‌وگوها که بیش از دو ساعت‌ونیم به طول انجامید، چهار مرتبه با پیام‌رسانی میان طرفین همراه بود و قرار شد شنبه آینده ادامه پیدا کند. وزیر خارجه عمان فضای مذاکرات را سازنده توصیف کرد و بر تداوم تلاش‌ها تأکید داشت.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه دقایقی پس از اتمام مذاکرات با اشاره به این‌که این جلسه حدود 2 ساعت و نیم طول کشید، گفت: به نظر به عنوان جلسه اول، جلسه سازنده‌ای بود و در یک محیط آرام و بسیار محترمانه انجام شد. هیچ زبان غیرمناسبی به کار گرفته نشد و طرفین تعهد خودشان را برای پیشبرد این گفت‌وگوها تا رسیدن به توافقی که مطلوب دو طرف باشد و از موضع برابر صورت بگیرد، نشان دادند.
همچنین بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان نیز پس از اتمام جلسه، فضای مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط را دوستانه و سازنده، اعلام کرد و عنوان کرد که این گفت‌وگوها با هدف دستیابی به توافقی عادلانه و تقویت صلح و ثبات منطقه‌ای و جهانی آغاز شده است.
خبر مرتبط

ایرانیان جهان


http://www.ilandnews.ir/fa/News/1405944/انتقاد-تند-نماینده-مجلس-از-رسایی--«دست-از-تحریف-مجوز-رهبری-بردارید»
بستن   چاپ