ایرانیان جهان
انتقاد یک نماینده از نسبت دادن تصادفات به علل انسانی/ چرا نمی‌گویید اشتباه از سایپا و ایران خودرو است؟/آمارهایمان در تصادفات از افغانستان بدتر است
سه شنبه 26 فروردين 1404 - 13:45:32
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: ثبت تخلفات در سال 1404 نسبت به سال1403 چهار برابر شده است؛ یعنی 12 میلیون ثبت تخلفات رانندگی در کشور داشتیم. کشته‌های زیادی نیز داشتیم. چرا می‌گوییم دلیل تخلفات و کشته‌ها اشتباهات انسانی است؟ من سال 1401 گفته بودم ماشین‌های ما ارابه‌های مرگ هستند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
چرا نمی‌گوییم اشتباه از خودروسازان است؟ چرا نمی‌گویید اشتباه از سایپا و ایران خودرو هست؟ بنا به روایت ایسنا، نوروزی تاکید کرد: چرا گره راه‌ها توسط وزارت راه باز نمی‌شود؟ 20 همت برای این موضوع تخصیص داده شده است. چرا امروز گره‌های کور را از جاده‌ها باز نکردیم که انسان‌ها از هیئت علمی گرفته تا نخبگان و شهروندان پرپر شوند؟ امروز آمارهایمان در تصادفات از کشور همسایه یعنی افغانستان بدتر است. چه اقدامات پیشگیرانه را برای حل این موضوع انجام داده‌ایم؟
29222
کد خبر 2049947

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1407177/انتقاد-یک-نماینده-از-نسبت-دادن-تصادفات-به-علل-انسانی--چرا-نمی‌گویید-اشتباه-از-سایپا-و-ایران-خودرو-است؟-آمارهایمان-در-تصادفات-از-افغانستان-بدتر-است
بستن   چاپ