ایرانیان جهان
زلنسکی: ویتکاف از خطوط قرمز عبور کرد
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 12:19:10
ایرانیان جهان - مخاطب24- استیو ویتکاف، نماینده ویژه آمریکا به فاکس نیوز گفته است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به دنبال صلحی دائمی و توافقی الزام‌آور از نظر قانونی برای پایان دادن به درگیری در اوکراین است.
ویتکاف که از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مأمور مذاکره با مسکو شده، روز جمعه با پوتین و دو تن از مشاوران ارشد او دیدار کرد.
این نماینده آمریکایی در مصاحبه‌ای در روز دوشنبه جزئیاتی از مذاکرات را مطرح کرد و جلسه تقریباً پنج‌ساعته با پوتین را «پُرکشش» توصیف کرد و گفت که این گفت‌و‌گو‌ها روند صلح اوکراین را به «آستانه» یک پیشرفت بزرگ رسانده‌اند.
براساس بخش‌های جدیدی از این مصاحبه، ویتکاف گفته است که پوتین به دنبال راه‌حلی ماندگار است. او گفت: «بنابراین ما فراتر از یک آتش‌بس ساده، به پاسخی دست یافتیم»، و افزود: «مدتی طول کشید تا به این نقطه برسیم.»
«کی‌یف واقعیت‌های میدانی را بپذیرد»
ویتکاف گفت بخش مهمی از هر توافقی، به رسمیت شناختن این مسئله خواهد بود که کریمه، دونتسک و لوهانسک، و مناطق خرسون و زاپوریژیا، بخشی از خاک روسیه هستند. با این حال، او تأکید کرد که توافق پیشنهادی فراتر از مسائل سرزمینی است.
او گفت: «پروتکل‌های امنیتی وجود دارد، ماده 5 ناتو (در مورد امنیت جمعی) ... جزئیات زیادی به آن وابسته است. این وضعیت پیچیده‌ای است.»
با این حال، ویتکاف گفت معتقد است دو طرف «ممکن است در آستانه دستیابی به چیزی باشند که برای کل جهان بسیار بسیار مهم خواهد بود.»
دیدار روز جمعه، سومین ملاقات ویتکاف با رئیس‌جمهور روسیه از ماه فوریه تاکنون بود. ترامپ بار‌ها اعلام کرده که قصد دارد هرچه سریع‌تر به درگیری‌ها در اوکراین پایان دهد. روسیه هم همواره اعلام کرده که در صورت توجه به خواسته‌های امنیتی کلیدی‌اش، آماده گفت‌و‌گو‌های صلح است.
مسکو با هرگونه حضور ناتو در خاک اوکراین مخالف است و خواستار خلع سلاح، زدودن نازیسم، پایبندی کی‌یف به موضع بی‌طرفی و به رسمیت شناختن «واقعیت‌های سرزمینی موجود» شده است.
دولت روسیه تأکید کرده که توقف موقت درگیری را نمی‌پذیرد، زیرا معتقد است این کار تنها به درگیری‌های دوباره در آینده منجر خواهد شد. مسکو تخلفات اوکراین از تعلیق پیشنهادی آمریکا در حمله به زیرساخت‌های انرژی را دلیلی بر غیرقابل‌اعتماد بودن کی‌یف دانسته است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در واکنش به دیدار پوتین با ویتکاف به خبرنگاران گفت که «هنوز چارچوب روشنی از توافقی وجود ندارد»، اما اراده سیاسی برای پیشرفت در مذاکرات وجود دارد. او افزود که مسکو ارتباط «سازنده و محتوایی» با طرف آمریکایی را ارزشمند می‌داند.
زلنسکی: خاک ما قابل مذاکره نیست
در پی موضع‌گیری‌های ویتکاف، زلنسکی، ویتکاف را به گفت‌و‌گو درباره به رسمیت شناختن مناطق ازدست‌رفته اوکراین متهم کرد.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، استیو ویتکاف، نماینده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا در امور غرب آسیا را متهم کرد که از حدود اختیاراتش فراتر رفته و درباره به رسمیت شناختن مناطق ازدست‌رفته اوکراین که به روسیه ملحق شده‌اند، صحبت کرده است.
زلسنکی روز سه‌شنبه در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات ویتکاف گفت: «برای ما اینها خطوط قرمز هستند؛ اینکه هیچ سرزمینی که به‌طور موقت اشغال شده، غیر اوکراینی و روسی شناخته شود، قابل پذیرش نیست. نمایندگانی که شما از آنها نام بردید، درباره مسائلی صحبت می‌کنند که خارج از صلاحیت آنهاست.»
به گزارش ریا نووستی، کریمه در سال 2014 پس از آن‌که 96.77 درصد از مردمش در یک همه‌پرسی به این موضوع رأی مثبت دادند، به روسیه پیوست. در اکتبر 2022 نیز دونتسک و لوهانسک و مناطق خرسون و زاپوریژیا پس از برگزاری همه‌پرسی‌های مربوطه به روسیه ملحق شدند.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، گفته است که مناطقی که به پیوستن به روسیه رأی داده‌اند، هرگز «واگذار نخواهند شد.»

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

نماینده ترامپ تاکید کرده که پوتین خواستار صلح دائمی در اوکراین است. او همچنین خواستار پذیرش واقعیت‌های میدانی جدید از سوی کی‌یف شده که ولودیمیر زلنسکی شدیدا به این موضع‌گیری او اعتراض کرده است. آثار توافق احتمالی حاصل از مذاکرات ایران و آمریکا

ایرانیان جهان

درحالی وزیر راه و شهرسازی از پرداخت وام قرض‌الحسنه 400 میلیونی به دهک‌های 1 تا 4 جامعه خبر داده بود که هیئت عالی بانک مرکزی دهک 4 را از این تسهیلات حذف کرد. مبلغ وام ودیعه مسکن در سال 1404 افزایش یافت

ایرانیان جهان

رئیس سازمان نظام پرستاری درباره آخرین وضعیت افزایش فوق‌العاده سختی کار پرستاران توضیحاتی ارائه داد. کشف سکه‌های تاریخی در حفاری‌های مترو شیراز

ایرانیان جهان

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز چهارشنبه 27 فروردین 1404 به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های درآمدی چهارم تا هفتم آغاز شد. برگزیده زلنسکی: ویتکاف از خطوط قرمز عبور کرد

ایرانیان جهان

سخنگوی دولت، با انتشار یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس، به اظهارات روز گذشته رهبر انقلاب واکنش نشان داد. محسن اسماعیلی معاون راهبردی و پارلمانی پزشکیان شد

ایرانیان جهان

جستجو پیوندها خبرنامه نظرسنجی Rss درباره ما تماس باما اوقات شرعی آب و هوا آرشیو اقتصادی اقتصادی مناطق آزاد بازار صنعت مواد غذایی کشاورزی آرایشی و بهداشتی بورس بانک و بیمه طلا و ارز بازار مسکن بازار خودرو لوازم خانگی لوازم دیجیتال ارزهای دیجیتال اجتماعی اجتماعی وضعیت راه ها مذهبی اخبار فرهنگیان سلامت علم و فناوری اطلاعات محیط زیست حقوقی و قضایی حوادث اخبار کرونا هواشناسی سیاسی سیاسی انتخابات بین‌الملل امنیتی و دفاعی احزاب ورزشی عمومی فوتبال المپیک والیبال کشتی فرهنگی فرهنگی سینما و تئاتر موسیقی چهره‌ها گردشگری گردشگری جاذبه های گردشگری سیاسی اقتصادی اجتماعی ورزشی فرهنگی گردشگری صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل درباره ما تماس باما آب و هوا اوقات شرعی نظرسنجی پیوندها جستجو خبرنامه Rss آرشیو اقتصادی اقتصادی مناطق آزاد بازار صنعت مواد غذایی کشاورزی آرایشی و بهداشتی بورس بانک و بیمه طلا و ارز بازار مسکن بازار خودرو لوازم خانگی لوازم دیجیتال ارزهای دیجیتال اجتماعی اجتماعی وضعیت راه ها مذهبی اخبار فرهنگیان سلامت علم و فناوری اطلاعات محیط زیست حقوقی و قضایی حوادث اخبار کرونا هواشناسی سیاسی سیاسی انتخابات بین‌الملل امنیتی و دفاعی احزاب ورزشی عمومی فوتبال المپیک والیبال کشتی فرهنگی فرهنگی سینما و تئاتر موسیقی چهره‌ها گردشگری گردشگری جاذبه های گردشگری سیاسی اقتصادی اجتماعی ورزشی فرهنگی گردشگری
شبکه های اجتماعی فیس بوک لینکداین واتساپ اینستاگرام تلگرام صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل کلیه حقوق محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: "ایران سامانه"

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1408630/زلنسکی--ویتکاف-از-خطوط-قرمز-عبور-کرد
بستن   چاپ