ایرانیان جهان
پنتاگون کاهش نیرو‌های خود در سوریه را تکذیب کرد
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 14:52:23
ایرانیان جهان - - پنتاگون در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر کاهش حضور نظامی آمریکا در سوریه، اعلام کرد که به‌طور دوره‌ای نیرو‌های خود را در آنجا مستقر می‌کند تا نیاز‌های میدانی را برآورده کند و هرگونه کاهش نیرو را رد کرد.
سخنگوی پنتاگون به ریانووستی مدعی شد: « وزارت دفاع به طور دوره‌ای نیرو‌های خود را در پاسخ به نیاز‌های عملیاتی و شرایط اضطراری سازماندهی می‌کند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این حرکت‌ها نشان‌دهنده انعطاف‌پذیری استراتژی دفاعی آمریکا و توانایی آن برای انطباق با تهدیدات امنیتی در حال تغییر و همچنین توانایی استقرار سریع در هر نقطه از جهان است.» این اظهار نظر پس از آن بیان شد که سی‌بی‌اس نیوز سه‌شنبه گذشته گزارش داد که واشنگتن در حال بررسی کاهش حضور نیرو‌های خود در سوریه است که در حال حاضر حدود 2000 نفر تخمین زده می‌شود و نیرو‌های باقی‌مانده در تعداد کمتری از پایگاه‌ها متمرکز خواهند شد.
ساعتی پیش نیز رویترز گزارش داد که دو مقام آمریکایی به این خبرگزاری گفته‌اند که ارتش آمریکا در حال آماده شدن برای ادغام نیرو‌های خود در سوریه در هفته‌ها و ماه‌های آینده است، اقدامی که می‌تواند تعداد آنها را به نصف کاهش دهد.
شایان ذکر است برای سال‌ها، آمریکا ادعا می‌کرد که تقریبا 900 سرباز در سوریه دارد، اما در دسامبر گذشته، پنتاگون اعتراف کرد که تعداد این نیرو‌ها به حدود 2000 نفر افزایش یافته است که در شرق سوریه متمرکز شده‌اند.
منبع: آر تی

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1409322/پنتاگون-کاهش-نیرو‌های-خود-در-سوریه-را-تکذیب-کرد
بستن   چاپ