ایرانیان جهان
بولر رسما نماینده ویژه‌ ترامپ در امور اسیران آمریکایی شد
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 06:41:47
ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری آکسیوس آمریکا به نقل از منابع خود گزارش داد: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دامنه مسئولیت‌های مشاور خود، "آدم بولر" را گسترش داده و او را به عنوان فرستاده ویژه در امور اسیران منصوب کرده است.
بر اساس این گزارش، بولر وظیفه هماهنگی میان نهادهای مختلف دولتی آمریکا در پرونده‌های مربوط به اسیران [آمریکایی] را بر عهده خواهد داشت و گزارش‌های خود را مستقیماً به ترامپ و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، ارائه خواهد داد.
وی ماه مارس گذشته مستقیماً با مقامات جنبش حماس دیدار داشت و به این ترتیب، وی نخستین مقام رسمی آمریکایی شد که چنین دیداری را انجام داده است؛ اقدامی که با موجی از انتقادات گسترده به‌ویژه از سوی جمهوری‌خواهان سنا رو به رو شد و اگرچه این دیدارها با تأیید ترامپ انجام شده بود، اما باعث خشم شماری از سناتورهای جمهوری‌خواه شد.
بولر روز چهارشنبه در گفت‌وگو با الجزیره اعلام کرد: «احتمال دارد» بار دیگر به‌طور مستقیم با حماس وارد گفت‌وگو شود تا برای آزادی اسیران باقی‌مانده در غزه – از جمله ایدن الکساندر، تبعه آمریکایی – تلاش کند.
آکسیوس اعلام کرد که بر اساس وظیفه جدید، بولر با تمام نهادهای مربوط در دولت آمریکا همکاری خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود که تمامی اتباع آمریکایی که در شرایط نگران‌کننده در خارج از این کشور در بازداشت هستند، مورد توجه ویژه دولت قرار می‌گیرند و برای آزادی آن‌ها اقدامات مقتضی انجام می‌شود.
کد خبر 6437701

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1410172/بولر-رسما-نماینده-ویژه‌-ترامپ-در-امور-اسیران-آمریکایی-شد
بستن   چاپ