ایرانیان جهان
رشد فروش خودروهای برقی
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 08:31:06
ایرانیان جهان - به گزارش “پدال نیوز” آمارهای موجود حاکی از آن است که در ماه مارس سال‌جاری فروش خودروهای برقی در جهان نسبت به سال گذشته 29‌درصد رشد کرده و دلیل آن هم افزایش فروش در بازار اروپا و چین بوده است.چارلز لستر، مدیر موسسه ریو موشن دیتا، می‌‌‌گوید: تعرفه‌‌‌های گمرکی اعمال شده توسط دولت آمریکا بسیاری از تولیدکنندگان خودروهای برقی در کشورهای مجاور این کشور را مجبور کرده تا یا قیمت خود را تغییر دهند یا محل تولید خود را جابه‌جا کنند.
وی می‌‌‌گوید 39‌درصد کل خودروهای برقی فروش رفته در بازار آمریکا وارداتی است و 25‌درصد دیگر نیز خودروهایی هستند که باتری آنها از خارج از این کشور تامین می‌شود.لستر این را هم گفت که تعرفه‌‌‌های مقابله‌‌‌ای اعمال شده در چین نیز موجب خواهد شد تا قیمت برخی مدل‌‌‌های تسلا در بازار چین تا 2برابر افزایش یابد. البته به طور کلی فروش خودروهای برقی در جهان در سه ماهه نخست سال‌جاری نسبت به مدت مشابه پارسال 29‌درصد رشد کرده است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با این ادعا که اقداماتش به افزایش تولید خودرو و اشتغال در داخل آمریکا منجر می‌شود، از چند روز پیش تعرفه واردات خودرو به این کشور را به 25‌درصد افزایش داده است.
+
طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1410212/رشد-فروش-خودروهای-برقی
بستن   چاپ