ایرانیان جهان
دیدار جولانی و نخست‌وزیر عراق در قطر
جمعه 29 فروردين 1404 - 14:52:29
ایرانیان جهان - اقتصاد24- بنابر اعلام یک خبرگزاری عراقی، نخست‌وزیر این کشور با تمیم بن حمد آل ثانی و ابومحمد الجولانی دیدار کرده و درباره رخداد‌های سریعی منطقه شاهد آن است، به ویژه رخداد‌های سوریه به گفت‌و‌گو و رایزنی پرداخته است.
خبرگزاری عراق می‌گوید که محمد السودانی، نخست وزیر این کشور، در دیدار با رئیس دولت موقت سوریه نسبت به حضور رژیم صهیونیستی و داعش هشدار داده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این خبرگزاری به نقل از یک منبع مسئول نزدیک به دولت این کشور خبر داد که محمد السودانی نخست وزیر عراق سفر کوتاهی به قطر داشته است.
به گفته این منبع، در جریان این سفر، السودانی با تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر و «ابومحمد الجولانی» رئیس دولت موقت سوریه، دیدار کرده است.
به گفته این منبع، این دیدار سه جانبه به خاطر رخداد‌های سریعی بوده که منطقه شاهدان است به ویژه رخداد‌های سوریه. نخست وزیر عراق در این دیدار گفته که عراق از نزدیک، پیگیر تحولاتی است که در کشور همسایه خود رخ می‌دهد.
بیشتر بخوانید:فیلم/ تعظیم جولانی در مقابل پدرش
السودانی با بیان اینکه حضور نظامی رژیم صهیونیستی در خاک سوریه را تحت نظر دارد گفت که موضوع ثابت و اصولی عراق، آغاز فرایند سیاسی جامع و حمایت از اقلیت‌ها و تنوع اجتماعی مذهبی و ملی در سوریه و حمایت از مقدسات است.
نخست وزیر عراق در پایان تاکید کرد که باید دولت جدید سوریه اقدامات عملی و جدی برای مبارزه با تروریست‌های داعش انجام دهد.
«فواد حسین»، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه عراق هم دوشنبه هفته جاری تاکید کرد بغداد با سیاست خارجی متوازن بر اساس اصل گفت‌و‌گو و تفاهم متقابل، نقشی محوری در فرونشاندن تنش‌های منطقه‌ای ایفا می‌کند.
فواد حسین در حاشیه مشارکت در مجمع دیپلماسی آنتالیا به خبرنگاران درباره تغییرات عمده در موازنه قوا در منطقه، در زمینه‌های متعدد، چه در سطوح نظامی و امنیتی و چه در سطح بین‌المللی و تأثیر آن بر وضعیت ژئوپلیتیک صحبت کرد و گفت: ثبات سوریه عاملی تعیین‌کننده برای ثبات تمامی منطقه است.
وی افزود که مداخلات خارجی به ویژه تجاوزگری‌های مکرر اسرائیل علیه اراضی سوریه موجب پیچیده‌تر شدن صحنه و افزایش شدت تنش‌ها می‌شود.
منبع: فارس

http://www.ilandnews.ir/fa/News/1411606/دیدار-جولانی-و-نخست‌وزیر-عراق-در-قطر
بستن   چاپ